Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Omsæt dine erfaringer til karrieremuligheder

Få karriererådgivning - en del af dit medlemskab af Lederne

Bestil et opkald og bliv medlem for kun 521,33 kr. pr. måned.

Indfri dine karrieredrømme

Hos Lederne har vi fokus på din karriere. Vores karriererådgivere giver dig råd og vejledning til at komme videre og til at realisere dine karrieredrømme.

 • Sparring på dine kompetencer og styrker 
  Vi hjælper dig med at kortlægge dine kompetencer og sætte ord på din viden og færdigheder.

 • Hjælp til at afklare dine ønsker og mål
  Sammen finder vi ud af, hvad der motiverer og engagerer dig, og du får en strategi for, hvordan du kan realisere dine karrieremæssige mål.
   
 • Få feedback på din ansøgning
  Vi guider dig til at skrive en ansøgning, der bliver læst, og opstille et professionelt CV.

 • Bliv klædt på til jobsamtalen
  Står du over for en jobsamtale, klæder vi dig på til samtalen og sikrer, at du føler dig klar til opgaven.

 • Økonomisk sikkerhed – kun 521,33 kr./md.
  Lederne er Danmarks billigste a-kasse og fagorganisation for dig, som er leder, eller særligt betroet medarbejder. Prisen for fagorganisation og a-kasse er samlet kun 521,33 kr. pr. måned.

 
Karriererådgivning er blot en af vores mange services. Melder du dig ind i Lederne får du bl.a. også adgang til professionel juridisk rådgivning, personlig sparring til jobbet som leder, adgang til netværk og økonomisk tryghed i form af a-kasse og mulighed for at tegne en attraktiv lønsikring. 

Hør, hvad Lederne kan gøre for dig

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

32 83 32 83
Bestil et opkald

Prisoversigt

Det får du med i prisen

 
A-kasse
Organisation
Mest populære
A-kasse + Organisation
Karriererådgivning
Karriereværktøjer
Juridisk hjælp
 
24-timers service
 
Mulighed for lønsikring
 
 
Dagpenge
 
Pris pr. måned
455 kr.
172,33 kr.
Kun 521,33 kr.

Få svar på dine spørgsmål

Kan jeg blive medlem?

Du kan blive medlem af Lederne, hvis du er leder, eller betroet medarbejder. Det betyder, at du ikke behøver at have personaleansvar for at blive optaget, blot du har ansvar, kompetence eller dispositionsret, der forpligter virksomheden. Du kan blive medlem, hvis du er:

 • Leder/chef – med eller uden personaleansvar. F.eks. direktør, afdelingschef, it-chef, butikschef, økonomichef, projektleder.
 • Betroet medarbejder – ansat med særlig dispositionsret/ansvar. F.eks. projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.

Hvorfor vælge Lederne?

Betyder prisen noget for dig, skal du vælge Lederne, fordi vi er blandt Danmarks billigste fagorganisationer og a-kasser.
Du skal vælge os, fordi vi har fokus på dét, som betyder noget i din dagligdag, nemlig ledelse. Du får rådgivning, sparring og kurser/uddannelser – alt sammen med fokus på dig og din lederprofil og -karriere.

Kan jeg få juridisk bistand

Ja, vores erfarne juridiske specialister sidder altid klar med juridisk hjælp, rådgivning og bistand inden for 24 timer. Du kan f.eks. få vores juridiske hjælp, hvis du bliver fyret eller får tilbudt en ny kontrakt – og vil have overblik over dine rettigheder.

Hvordan kan I udvikle min karriere?

Vores professionelle karriererådgivere kan sammen med dig kortlægge både dine kompetencer og udviklingsmuligheder. Du kan få råd og vejledning til, hvordan du styrker din profil – på vej mod dit drømmejob.

Kan I rådgive mig som leder?

​Ja, i dagligdagen står du ofte med en masse forskellige ledelsesmæssige udfordringer – vores rådgivere kan klæde dig bedre på til at tage svære og nogle gange hurtige beslutninger på den bedste måde. Det er gratis for medlemmer at benytte vores LederSparring®.

Hvordan styrker jeg mit netværk?

Som medlem af Lederne får du adgang til vores netværk af ledere i hele Danmark. Gennem vores LederNetværk får du mulighed for at styrke dit professionelle netværk.

Kan jeg få mere viden om ledelse?

Ja, vores opgave er at styrke dig som leder, og vi stiller på mange måder viden til rådighed for dig. På vores hjemmeside, via nyhedsbreve, kurser, konferencer og uddannelser giver vi dig, et bredt udvalg af tilbud om ny viden inden for ledelse.