Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Torsdag: Forebyg stress

Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Gå-hjem-møde og debat: Stop stress

15:15 - 17:30
Jonna Mortensen, Mejerichef, Arla Foods Rødkærsbro
Hanne Toksvig, Chef for Personale og Organisation, Viborg Kommune
Hanne Holm, Seniorkonsulent, Cabi
Tue Isaksen, chefkonsulent Cand. Psych, ArbejdsmiljøCentret
Lars Andersen, Arbejdsmiljøchef, Lederne

Inspiration til dig som leder: Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos medarbejderne.


Oplægsholder er arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen. Lars har mere end 20 års erfaring med rådgivning af ledere og medarbejdere omkring forebyggelse og håndtering af stress.

Pause med kaffe og kage

Paneldebat:  Vi har inviteret fremtrædende ledere fra Viborg og omegn og stresseksperter, der har succes med at forebygge stress til en paneldebat. Hør, hvordan de tager ansvar for at stoppe stress, bliv inspireret og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

I panelet sidder:

Jonna Mortensen: Mejerichef i Arla Foods Rødkærsbro. Hun bruger godt humør og involvering i sin daglige ledelse og skaber derigennem høj medarbejdertrivsel og -effektivitet. Desuden er hun en leder, der tager ansvar, har gå-på-mod, og stærke holdninger - også i forhold til stress.

Hanne Toksvig: Chef for Personale og Organisation i Viborg Kommune. For Hanne er det rigtigt vigtigt, at medarbejderne i Viborg kommune har et meningsfyldt arbejde, som de brænder for, og at de kan få hjælp, hvis de rammes af stress.

Hanne Holm: Seniorkonsulent i virksomhedsnetværket Cabi. Hanne har i årevis hjulpet ledere og medarbejdere med stresshåndtering, både som ekstern konsulent og som intern HR-ressource. Hun kan både klæde ledere på til håndtering af medarbejdernes stress og hjælpe stress-ramte videre.

Tue Isaksen: Chefkonsulent Cand. Psych. i ArbejdsmiljøCentret. Tue har i mange år rådgivet virksomheder og ledere i forebyggelse og håndtering af stress som ekstern konsulent. Tue har også skrevet bogen ”Biologisk stress”, der giver et indblik i biologien bag stress.

Debatten bliver faciliteret af Lars Andersen, arbejdsmiljøchef i Lederne. Lars rådgiver og underviser ledere i forebyggelse og håndtering af stress og står i spidsen for Ledernes indsats for at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem

Alle deltagere får fire guides med hjem, der styrker den ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress. Guidesene er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.

Tilmeld dig

+ Vis mere

Book professionel rådgivning fra 10-15

Stressrådgivning

10:00 - 15:00

Book en individuel rådgivning med en af vores professionelle rådgivere og bliv klædt på til at forebygge og håndtere stress hos dine medarbejdere og dig selv. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Får du stress af at tage ansvar? Tag WHOs stresstest og gennemgå resultatet med en rådgiver. Hvad enten du har brug for at håndtere eller forbygge din egen stress, så har vi værktøjerne til at hjælpe dig ud af farezonen.


Spot og håndtér stress hos dine medarbejdere: Oplever du problemer med stress i dit team? Tal med en rådgiver om, hvordan du kan spotte stress hos en medarbejder, og bliv klogere på, hvad du som leder kan gøre for at øge trivslen i dit team.


Book her


+ Vis mere

Få personlig rådgivning om karriere og løn

10:00 - 15:00

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og styrk din lederkarriere. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Karriererådgivning: Jagter du nye udfordringer, men er du i tvivl om, hvilken retning din karriere skal tage? Kom og få en snak om dine muligheder og ønsker til dit næste job.


På jagt efter et lederjob: ​Går du og drømmer om at blive leder? Kom og få tips og tricks til, hvad der skal til, for at du kan lande et lederjob.


Få en professionel LinkedIn-profil: Få en vurdering af din LinkedIn-profil og bliv guidet til, hvordan du trin-for-trin opbygger en professionel LinkedIn-profil, der styrker din jobsøgning.


Ansøgning og CV-sparring: Få feedback på dit CV og ansøgning, som kan hjælpe dig med at sælge dig selv bedst muligt.


Spot dine lederkompetencer:  Få et konkret værktøj til, hvordan du målrettet kan afdække og arbejde med din kompetenceprofil.


Bliv klog på dine lederværdier: Kom og få en snak om, hvordan du kan kortlægge dine lederværdier og stå stærkere i lederjobbet.


Elevatortalen – dig selv på 30 sekunder: Bliv klædt på til, hvordan du kan præsentere dig selv på 30 sekunder.


Jobsamtalen: Kom og få gode råd og fif til, hvordan du gør et overbevisende indtryk til jobsamtalen.


Book her

  


LØNRÅDGIVNING

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere, så du står stærkt til næste lønforhandling. Bliv også klogere på, hvordan du sikrer din økonomi, hvis du mister dit job. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Få mere i løn: Med udgangspunkt i vores lønstatistik får du svar på, hvad du kan kræve til din næste lønforhandling. Du får også hjælp til at finde den bedste taktik og de rigtige argumenter for, at du skal have mere i løn.


Få løn – også hvis du mister dit arbejde: De færreste kan leve af dagpenge, hvis de mister deres job. Se, hvad en lønsikring kan gøre for din økonomi, og få råd og vejledning til at vælge den rigtige lønsikring for dig.


Book her

 


+ Vis mere