Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Fredag: Styrk dit lederskab

Tag Ansvar for ledelse 850x260

Gå-hjem-møde: Styrk din lederpower

14:30 - 16:30
Jacob Steendahl Nielsen, Indehaver og ledelseskonsulent, Howbiz

Kan du tage for meget ansvar som leder? Ja, det kan du faktisk godt. Vil du være sikker på at få mest muligt ud af dine ledelseskræfter, så du bliver den optimale og effektive lederversion af dig selv, så kom og få ny indsigt og effektive værktøjer af ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen.


Jacob Steendahl Nielsen er ph.d. i Operation Management og har en kandidatgrad i Organisation og Strategi. Han har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, blandt andet Velux, Spar Nord, JA Plast, SKAT og Bang & Olufsen.

Jacob giver dig inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kollegaer og medarbejdere. Og endelig får du indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.

Som leder står du ofte overfor forskellige dilemmasituationer, når beslutninger skal træffes. Hvad er egentlig god ledelse? Hvilken beslutning ville du tage i en given situation? Og hvorfor? Vær med, når vi under sidste del af kurset skaber rum for en vigtig og tankevækkende debat om dilemmaer i ledelse. Vi præsenterer en række dilemmaer, og du er med til at sætte scenen for den bedste beslutning. Dilemmaerne får du med hjem, så du kan afprøve dem efterfølgende i din ledergruppe. Er I mon enige?

Få kurset "Introduktion til god ledelse" til kampagnepris

Vi tilbyder kurset "Introduktion til god ledelse" til særpris til dig, der kigger forbi vores Tag Ansvar-butik i Viborg. Kurset er målrettet dig, der er ny leder og underviser Jacob Steendahl Nielsen klæder dig på med viden og værktøjer til at håndtere dit nye ansvar. Kurset finder sted den 16. august i Viborg.


Tilmeld dig

+ Vis mere

Book professionel rådgivning fra 10-14

Få personlig rådgivning om uddannelse og kurser

10:00 - 14:00

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og bliv rustet til at vælge den rigtige efteruddannelse. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Uddannelsesrådgivning: Få konkret bud på, hvad du kan gøre for din udvikling som leder.


Vælg det rigtige kursus: Bliv guidet til det rigtige lederkursus.


Book her


+ Vis mere

Få en gratis personlighedsprofil

10:00 - 14:00

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og få en gratis personlighedsprofil. Bliv klog på din personlige lederstil, og hvordan du kan opnå større trivsel og succes i jobbet ved at fokusere på dine styrker. 


Personlighedsprofilen bygger på den teori, at der i enhver organisation, afdeling eller gruppe skal varetages fire grundlæggende funktioner for at tingene fungerer, samt at disse funktioner varetages af fire forskellige personlighedstyper:


  • Udvikleren, der sikrer, at der sker en vis fornyelse og strategisk udvikling
  • Integratoren, der sørger for at samarbejde og kommunikation fungerer
  • Resultatskaberen, der udviser handlekraft og skaber hurtige resultater
  • Grunderen, der sikrer, at der er orden i grundlæggende opgaver

Som individ vil man altid være en blanding af flere personlighedstyper, dog typisk med flest træk inden for et, eller muligvis to, områder. Med personlighedsprofilen bliver du klogere på, hvilke(n) type du er, og opnår mulighed for at blive klogere på dine egne handlemønstre.


Det tager omkring 10 minutter at udfylde personlighedsprofilen. Samtalen med dig om din profil, styrker og udviklingspunkter vil blive foretaget af en certificeret medarbejder fra Lederne.


Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Book her


+ Vis mere

Få personlig rådgivning om karriere og løn

10:00 - 14:00

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og styrk din lederkarriere. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Karriererådgivning: Jagter du nye udfordringer, men er du i tvivl om, hvilken retning din karriere skal tage? Kom og få en snak om dine muligheder og ønsker til dit næste job.


På jagt efter et lederjob: ​Går du og drømmer om at blive leder? Kom og få tips og tricks til, hvad der skal til, for at du kan lande et lederjob.


Få en professionel LinkedIn-profil: Få en vurdering af din LinkedIn-profil og bliv guidet til, hvordan du trin-for-trin opbygger en professionel LinkedIn-profil, der styrker din jobsøgning.


Ansøgning og CV-sparring: Få feedback på dit CV og ansøgning, som kan hjælpe dig med at sælge dig selv bedst muligt.


Spot dine lederkompetencer:  Få et konkret værktøj til, hvordan du målrettet kan afdække og arbejde med din kompetenceprofil.


Bliv klog på dine lederværdier: Kom og få en snak om, hvordan du kan kortlægge dine lederværdier og stå stærkere i lederjobbet.


Elevatortalen – dig selv på 30 sekunder: Bliv klædt på til, hvordan du kan præsentere dig selv på 30 sekunder.


Jobsamtalen: Kom og få gode råd og fif til, hvordan du gør et overbevisende indtryk til jobsamtalen.


Book her


LØNRÅDGIVNING

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere, så du står stærkt til næste lønforhandling. Bliv også klogere på, hvordan du sikrer din økonomi, hvis du mister dit job. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Få mere i løn: Med udgangspunkt i vores lønstatistik får du svar på, hvad du kan kræve til din næste lønforhandling. Du får også hjælp til at finde den bedste taktik og de rigtige argumenter for, at du skal have mere i løn.


Få løn – også hvis du mister dit arbejde: De færreste kan leve af dagpenge, hvis de mister deres job. Se, hvad en lønsikring kan gøre for din økonomi, og få råd og vejledning til at vælge den rigtige lønsikring for dig.


Book her


+ Vis mere