Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Debat og inspirationsmøde

16:00 - 18:00
Stig Wetterstrøm, CEO & Partner, Pensionsselskabet
Tue Isaksen, chefkonsulent Cand. Psych, Arbejdsmiljøcentret
Helle Sørensen, helbredsvejleder, Skandia
Gyrithe O'Neill Nielsen-Man, HR Health & Well-being Specialist, Grundfos Holding A/S
Lisbeth G. Petersen, stressekspert, forfatter og foredragsholder, LGP Consult

Hvor kan vi helt konkret sætte ind for at komme stress-epidemien til livs? Det debatterer vi torsdag eftermiddag. Mød en række ledere og eksperter i stressforebyggelse og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress i de danske virksomheder. Bliv inspireret, og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.


Kort pause

Efter pausen får du inspiration og værktøjer til, hvordan du får din travle hverdag til at hænge sammen, så der er plads til både arbejde, familie, venner og dig selv.

Med en humoristisk tilgang og et glimt i øjet indvier stress-ekspert Lisbeth G. Petersen dig i alle de faktorer, der gør en forskel for, om du trives eller ej. Du får inspiration til alt det, du selv kan gøre for at få en bedre hverdag med glade chefer, tilfredse kunder, sprudlende kolleger, en partner der forguder dig og børn, der deltager i de huslige pligter.

Lisbeth G. Petersen har sin egen foredragsvirksomhed, LGP-consult. Lisbeth G. Petersen har et brændende ønske om at komme rundt i landet og give folk aha-oplevelser, der kan være med til at knække stresskurven. Med en baggrund som sygeplejerske har hun interesse i sundhed og trivsel, men det er især stressproblematikken, den psykiske velvære og samspillet mellem mennesker, der optager hende.

Foredraget tager udgangspunkt i din stresstærskel, samt hvordan du skelner mellem travlhed og stress, og går videre til alle de ting, du selv har indflydelse på og kan gøre noget ved. Du får masser af viden og redskaber med hjem til værktøjskassen, så du kan gå i gang med at styrke din trivsel med det samme.

Til slut byder vi på tapas, og du får rig lejlighed til at netværke med andre ledere og meningsdannere.

Tilmeld dig her
I panelet sidder:

Stig Wetterstrøm, CEO & Partner i Pensionsselskabet. 
Stig Wetterstrøm er CEO, medstifter og partner i Pensionsselskabet, som tilbyder pensions- og sundhedsløsninger til virksomheder og private. Stig har selv været ramt af stress og har værdifulde erfaringer at give videre om den stress-ramtes perspektiv i forhold til ledelse. Stig er desuden bestyrelsesmedlem i Business Djursland og Lederne Kronjylland.

Tue Isaksen, chefkonsulent og erhvervspsykolog i rådgivningsvirksomheden ArbejdsmiljøCentret.
Tue Isaksen er cand.psych og chefkonsulent hos Arbejdsmiljøcentret – et landsdækkende autoriseret arbejdsmiljøcenter der hjælper private og offentlige virksomheder med alle udfordringer og udvikling indenfor både det psykiske og det fysiske område. Tue Isaksen har i mange år rådgivet virksomheder og ledere om forebyggelse og håndtering af stress. Han er uddannet cand.psych fra Aalborg Universitet og sidder desuden i bestyrelsen for det socialpædagogiske opholdssted Odamsgård.

Helle Sørensen, Health Care Manager i Skandia Norden.
Helle Sørensen har siden 2007 været Health Care Manager i Skandia Norden, som leverer pensions- og sundhedsløsninger til danske virksomheder. Helle Sørensen har erfaring med at visitere stressramte videre til den rigtige hjælp, så hun har stor indsigt i de muligheder, der findes.

Gyrithe O'Neill Nielsen-Man, HR Health & Well-being Specialist hos GRUNDFOS Holding A/S.
Gyrithe O'Neill Nielsen-Man er psykoterapeut og arbejder med HR og trivsel hos Grundfos. Grundfos har i mange år arbejdet systematisk med at forebygge stress og fremme trivslen blandt medarbejderne. Grundfos' indsats er flerstrenget og favner både forebyggelse og fastholdelse.

Debatten bliver faciliteret af Signe Tønnesen Bergmann, chefkonsulent i Lederne. Hun har i mange år rådgivet og undervist ledere i forebyggelse og håndtering af stress.

+ Vis mere

For skoleklasser