Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Onsdag: Iværksætteri

TILMELDING
Tag ansvar for iværksætteri

KOM OG OPLEV

13:00 - 16:00
Jette Egelund, medejer, VIPP
Claus Omann Jensen (V), borgmester i Randers
Lone Tange, stifter, Q Tange samt stifter af og formand for netværket Q-vinderne
Karina Boldsen, stifter og medejer, Boldsen og Lindhardt Board Advice
Klaus Vejsager Petersen, stifter og medejer, WorkInn
Jakob Christensen, stifter, Evershelter

Hør Jette Egelund fortælle den fantastiske historie om den ikoniske VIPP-spand. Jette Egelund tager os med på rejsen tilbage til Vorup tæt på Randers, hvor hendes far, metaldrejer Holger Nielsen, i tidernes morgen opfandt den berømte pedalspand til hendes mor. Moren var frisør og havde brug for en robust spand til kundernes afklippede hår. Holger drev det lidt videre med en mindre produktion og to ansatte og solgte spanden til alle byens læger og tandlæger. Det var dog først efter farens død, da Jette Egelund overtog styringen og siden inddrog sine to børn, at virksomheden for alvor tog fart. I dag er spanden kendt over det meste af verden og VIPP- sortimentet er blevet udvidet år for år.


Efter Jette Egelunds foredrag stiller en række stærke aktører inden for iværksætteri op til debat om, hvordan vi skaber rammerne for, at iværksætteriet i Danmark trives og får de bedste vilkår både lokalt og nationalt.

Til slut byder vi på forfriskninger og tapas, og du får rig lejlighed til at netværke med andre lokale iværksættere, ejerledere, meningsdannere samt paneldebatdeltagerne.

Tilmeld dig her
Kom og mød:

Jette Egelund, ejer og bestyrelsesformand i VIPP.
Jette Egelund overtog i 2001 VIPP fra sin far og har siden 2008 drevet virksomheden sammen med sine børn Kasper og Sophie. Med Jette Egelund er VIPP udviklet til i dag at være et designikon og leverandør af en lang række livstilsprodukter inklusiv køkken- og badelementer. Forinden VIPP var Jette Egelund bl.a. socialrådgiver i Frederiksborg Amt og personalekonsulent i Novo Nordisk og DFDS.

Claus Omann Jensen (V), borgmester i Randers Kommune siden 1. januar 2014.
Siden 2006 har Claus Omann Jensen og hans hustru ejet og drevet møbelvirksomheden JENSENplus i Randers. Tidligere arbejdede Claus Omann Jensen som salgsdirektør i IBM og var ansvarlig for IBM's løsningssalg til finanssektoren i Danmark, Norden og forsikringsindustrien. Claus Omann Jensen er uddannet cand. merc. jur.

Karina Boldsen, partner og medejer af Boldsen & Lindhardt Board Advice.
Karina Boldsen er uddannet inden for bankverdenen og har haft ledende stillinger i den finansielle sektor, HR/kommunikation og IT-branchen. Hun har gennem en længere årrække arbejdet i mange og forskelligartede bestyrelser og bestrider i dag 12 poster ved siden af sit job som kommerciel direktør i Business Intelligence virksomheden Soliltwork.

Lone Tange, idékvinde og iværksætter.
Lone Tange er indehaver af Q Tange, hvor hun igennem 26 år har coachet, rådgivet og undervist små og store virksomheder, offentlige såvel som private i hele Danmark. I 2006 stiftede hun erhvervsforeningen Q-Vinderne, der er et netværk for selvstændige kvindelige erhvervsledere. Lone Tange har tidligere arbejdet som både HR-konsulent i undervisningsbranchen og som konsulent inden for personalerekruttering og er certificeret coach.

Klaus Vejsager Petersen, iværksætter og medejer af iværksætterhuset WorkInn.
Klaus Vejsager Petersen er desuden administrerende direktør for forretningsområdet IT Service Management i it-virksomheden C2IT. Han har tidligere haft sin egen IT-virksomhed, som fusionerede med C2IT. Virksomheden har i dag 60 medarbejdere. Klaus Vejsager Petersen har tidligere arbejdet syv år for IBM som Global Service Delivery Manager i Norge, Belgien og Danmark.

Jacob Christensen, iværksætter og stifter af Eversthelter.
I 2012 grundlagde Jacob Christensen virksomheden Evershelter i Randers, som han i dag er direktør for. Virksomheden har udviklet en shelterløsning, som kan bruges i stedet for telte eller blikskure i verdens flygtningelejre. Forinden Evershelter var Jacob Christensen ansat i Vognsen rådgivende ingeniører A/S og salgsassistent i Boldsen A/S. Jacob er M.Sc. i Architectural Engineering med speciale i konceptuel design og eksperimentel analyse.

+ Vis mere

For skoleklasser