Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mandag: Tag ansvar

TILMELDING
Lørdag Tag Ansvar 850x260

KOM OG OPLEV

Debat og åbningsreception: Sådan vil politikerne tage ansvar

15:00 - 16:15
Leif Lahn (A), medlem af Folketinget
Britt Bager (V), medlem af Folketinget
Dan Enevold Sundbæk Uhrenfeldt (F), folketingskandidat
David Munk-Bogballe (C), folketingskandidat
Svend Askær, formand, Lederne
Kirsten Hvid Schmidt, lokalformand, Lederne Kronjylland

Til den store, indledende debat i Tag Ansvar-ugen har vi samlet lokale politikere til at diskutere ansvar. Kom og spørg dem, hvad vil de selv tage mere ansvar for – og hvordan?


I Randers sætter vi ugen igennem fokus på forebyggelse af stress, god ledelse og iværksætteri – temaer, som er centrale byggesten i et godt arbejdsliv, en stærk forretning og et velfungerende samfund – og de kræver alle et stort ansvar. Stil dine lokale politikere til ansvar og hør, hvordan de vil prioritere indsatserne.

Efter debatten byder vi på jazz, champagne og tapas, mens du kan gå på opdagelse i butikken og netværke med andre ledere og meningsdannere fra dit lokalområde og dele viden, inspiration og erfaringer om lederskab, uddannelse og ansvar.

Tilmeld dig her
Kom og mød:

Leif Lahn Jensen, medlem af Folketinget for Socialdemokratiet.
Leif Lahn Jensen er beskæftigelsesordfører i Socialdemokratiet. Han er valgt for Djurskredsen og bor i Grenaa. Han er medlem af Beskæftigelsesudvalget og Udvalget for Landdistrikter og Øer. Leif Lahn Jensen er tidligere havnearbejder.

Britt Bager, medlem af Folketinget for Venstre.
Britt Bager er valgt i Favrskovkredsen og er bolig-, idræts-, kultur-, og medieordfører. Britt er født i Grenaa og har boet i Østjylland i 32 år. Hun har tidligere arbejdet som bl.a presse- og kommunikationskonsulent i Skatteministeriet og som stewardesse. Britt Bager er cand.jur, cand.soc i Politisk kommunikation og ledelse samt master i journalistik.

Dan Enevold Sundbæk Uhrenfeldt, folketingskandidat for SF.
Dan Enevold Sundbæk Uhrenfeldt bor i Vorup, i den sydlige del af Randers. Han er cand.mag. i samfundsfag og historie og underviser på Handelsgymnasiet (HHX) i Silkeborg.

David Munk-Bogballe, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti.
David Munk-Bogballe bor og arbejder i Berlin, hvor han også er ph.d.-studerende i politisk filosofi ved Freie Universität. Han er bachelor i International Business fra European School of Economics i Paris, London og Rom og har en kandidatgrad i Philosophy of the Social Sciences fra London School of Economics.

Svend Askær, formand for Ledernes Hovedorganisation.
Svend Askær var med i trepartsdrøftelserne i 2016 om praktikpladser til unge, hvor regeringen og arbejdsmarkedets parter blev enige om en række konkrete tiltag for at sikre praktikpladser for fremtidens unge. Han deltager desuden i trepartsdrøftelserne i efteråret 2017 om voksen- og efteruddannelsesområdet.


Debatten styres af Kirsten Hvid Schmidt, som er afdelingsformand i Lederne Kronjylland og næstformand i Ledernes bestyrelse.

+ Vis mere

For skoleklasser