Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne tager på Danmarksturné og sætter det at tage ansvar til debat. Kig forbi vores pop up-butik i Randers, der er åben alle hverdage i uge 39 (25. september - 29. september), undtagen tirsdag, hvor vi inviterer til konference om disruption i Business Park Randers. Ugen byder på et program sprængfyldt med interessante foredrag, oplæg, debatter og meget mere. Alle events i pop-up butikken er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej. 

MANDAG - ONSDAG

Handshake med logo

Mandag: Tag ansvar

Til den store, indledende debat har vi samlet lokale politikere fra begge fløje til at diskutere ansvar. Hør hvad de vil tage ansvar for - og hvordan? Efter debatten byder vi på jazz, champagne og tapas, mens du kan gå på opdagelse i butikken og netværke med andre ledere. 

Læs mere
Konference Tour 2017

Tirsdag: Konference om disruption

Kom og bliv klogere på, hvordan du og din virksomhed kan bruge disruption-tankegangen til jeres fordel. Jonathan Løw, Thomas Marschall og Morten Wagner er oplægsholdere på konferencen, der afholdes den 26. september i Business Park Randers.  

Læs mere
Tag ansvar for iværksætteri

Onsdag: Tag ansvar for iværksætteri

Hør medejer af designvirksomheden VIPP Jette Egelunds inspirerende fortælling om familieforetagendet fra Randers, der i tidernes morgen startede med et behov for en robust spand til hendes mors frisørsalon. Vi slutter dagen af med en debat om iværksætteri. 

Læs mere

TORSDAG, FREDAG OG FORMIDDAGSTILBUD FOR SKOLEKLASSER

Tag ansvar for stress

Torsdag: Tag ansvar for stress

Hvad kan vi helt konkret gøre for at komme stress-epidemien til livs? Det debatterer vi torsdag eftermiddag, når ledere og eksperter indenfor stressforebyggelse kommer med deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress - både privat og i virksomhederne. 

Læs mere
tag ansvar for ledelse

Fredag: Tag ansvar for ledelse

Hør direktør i Læger uden Grænser, Jesper Brix, fortælle om sin kamp for at gøre verden til et bedre sted - en kamp der har ført ham til alverdens brændpunkter, hvor han både er blevet holdt som gidsel og truet på livet. Efter oplægget runder vi ugen af med en politikerdebat. 

Læs mere
Elever

For skoleklasser: Bliv leder for en dag

Vi slår butiksdørene op for klassebesøg mandag og torsdag kl. 10-14 og onsdag kl. 10-13 for elever fra lokale skoler. Eleverne får en introduktion til ledelse, og hvad en leders opgaver består i, samt mulighed for selv at prøve kræfter med ledelsesdilemmaer, der vil blive holdt op imod svar fra "rigtige ledere".   

Læs mere om tilbuddet