Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Torsdag: Forebyg stress

Tilmelding
Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Gå-hjem-møde og debat: Stop stress

14:00 - 16:00
Michael Lindgaard Hedemann, HR-konsulent, Middelfart Sparekasse
Bent Berthold Schultz, arbejds- og organisationspsykolog, Niras
Selina Øllgaard, Jobrådgiver i Odense kommune
Anne-Mette Ravn, adm. direktør, Hartmanns
Lars Andersen, Arbejdsmiljøchef, Lederne

Inspiration til dig som leder: Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig til på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos medarbejderne.

Oplægsholder er arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen. Lars har mere end 20 års erfaring med rådgivning af ledere og medarbejdere omkring forebyggelse og håndtering af stress.

Pause med kaffe og kage

Paneldebat:  Mød en række stærke ledere og eksperter i stressforebyggelse og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress på de danske virksomheder. Bliv inspireret og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

Tilmeld dig her
Kom og mød:

Michael Lindgard Hedemann: HR-konsulent i Middelfart Sparekasse
Michael er HR-konsulent i Middelfart Sparekasse, som er blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads fire gange. Den seneste førsteplads fik de i 2016, hvor de samtidig blev nummer tre i Europa. Det er Great Place to Work Institute Danmark der gennemfører undersøgelsen, som fokuserer på medarbejdertrivsel og arbejdskultur. 

Bent Berthold Schultz: arbejds- og organisationspsykolog i Niras
Bent er cand.psych.aut. med flere års erfaring med at rådgive virksomheder og ledere i hvordan de konkret kan forebygge og håndtere stress.

Selina Øllgaard: Jobrådgiver i Odense kommune.
Selina er særlig ansvarlig for forebyggelse og tidlig kontakt til borgere med stress. Hun har indblik i de mange hjælpe og støtteordninger der findes i Odense kommune.

Anne-Mette Ravn: adm. Direktør Hartmanns
Anne-Mette har været administrerende direktør i konsulenthuset Hartmanns siden 2000. Hartmanns har gennem de seneste fire år været blandt Danmarks ti bedste arbejdspladser. Anne-Mette er en hyppigt anvendt ekspert i medierne inden for områder som ledelse og trends i det moderne jobmarked. Hun leder ud fra devisen medarbejderinvolvering og flad struktur, og har gennem trivselsindsatser formået at halveret sygefraværet.

Debatten bliver faciliteret af Lars Andersen, arbejdsmiljøchef i Lederne. Lars rådgiver og underviser ledere i forebyggelse og håndtering af stress og står i spidsen for Ledernes indsats for at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem
Alle deltagere får fire guides med hjem, der styrker den ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress. Guidesene er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its