Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Onsdag: Tag ansvar for iværksætteri

Tag ansvar for iværksætteri

Kom og oplev

Gå hjem møde og debat: ”Iværksætteri – tag springet”

13:00 - 16:00
Tommy Hummelmose, stifter og CEO i Intelligent Banker
Bjarke Wolmar, leder af Odense&Co
Mikkel Christoffersen, Business Manager hos Odense Robotics
Randi Trabjerg, iværksætterkonsulent, Odense Startup
Dorthe Kjerkegaard, innovationskonsulent ved Syddansk Sundhedsinnovation (SDSI)
Claus Houden, byrådsmedlem (V) og folketingskandidat
Anders Bundsgaard, medstifter af Odico i Odense
Bjarne Henning Jensen, ledelsesrådgiver, Virksom

Hør stifter af Odense-firmaet Intelligent Banker, Tommy Hummelmose, fortælle om sin rejse som iværksætter – og ikke mindst de succeser og udfordringer, der har været med til at bringe ham til tops. Intelligent Banker er på kort tid vokset til at blive en millionforretning og firmaet har vundet adskillige priser – blandt andet prisen som Fyns bedste iværksættervirksomhed.

Hør også paneldebatten, hvor en række stærke aktører inden for iværksætteri stiller skarpt på, hvordan vi skaber rammerne for, at iværksætteriet i Danmark trives og får de bedste vilkår både lokalt og nationalt.

Efter debatten byder vi på forfriskninger, og du får rig lejlighed til at netværke med andre lokale iværksættere, ejerledere og meningsdannere.

Tilmeld dig her


Kom og mød:

Tommy Hummelmose, stifter og CEO i Intelligent Banker: Tommy er medstifter og CEO i Odense firmaet Intelligent Banker, som ved hjælp af kunstig intelligens og big data hjælper forbrugere med at få et samlet overblik over banktilbud. Intelligent Banker præsterede rekordomsætning i 2016, ligesom virksomheden også i 2016 vandt den fynske del af Entrepenur of the Year-konkurrencen. Det er desuden blevet til flere vækstgazeller fra Børsen.

Bjarke Wolmar, leder af Odense&Co: Bjarke er leder af Odense&Co som er et partnerskab mellem Odense Kommune, det private erhvervsliv og offentlige institutioner som arbejder med tiltrækning af erhvervsvirksomheder og iværksætteri i Odense.

Mikkel Christoffersen, Business Manager hos Odense Robotics: Mikkel Christoffersen er Business Manager hos Odense Robotics, som er en klyngeorganisation for den fynske robotklynge. Mikkel var tidligere Forretningsudvikler i Udvikling Fyn, samt tidligere markedschef i Team Online og Product & Service Marketing Manager i Scan Jour.

Randi Trabjerg, Odense Startup: Randi har arbejdet som iværksætterkonsulent i Odense Kommune siden 2003 og har haft over 1600 iværksættere omkring sit bord. Hun sidder til daglig sammen med fire kollegaer i iværksættermiljøet Stjernskibet, Odense Kommunes iværksætterhus, og et af i alt 18 iværksættermiljøer i Odense. Stjerneskibet huser pt. 26 nye virksomheder og her foregår mange forskellige iværksætteraktiviteter, blandt andet 1:1 vejledning og sparring, kurset Iværksætterhjulet, workshops og caféer samt den årlige Iværksætterfestival i uge 46.

Dorthe Kjerkegaard, innovationskonsulent ved Syddansk Sundhedsinnovation (SDSI): Dorthe er en del af regionens innovationsstab, der skal sikre og facilitere samspillet mellem regionens sygehuse og iværksætterne. SDSI fungerer som en indgang for virksomheder, der vil udvikle og teste løsninger indenfor sundhedsområdet. De har en bred erfaring med samspillet mellem det offentlige og private og har indgået i en række udviklingsprojekter. Dorthe underviser også i faget entreprenørskab og innovationer ved Syddansk Universitet.

Claus Houden, byrådsmedlem (V) og folketingskandidat: Ved siden af sit politiske virke driver Claus selvstændig virksomhed indenfor ledelses- og bestyrelsesrådgivning og er endvidere stifter og bestyrelsesmedlem af H.C. Andersen Litteraturkomite, der hylder og skaber opmærksomhed omkring H.C. Andersen og hans forfatterskab.

Anders Bundsgaard, medstifter af Odico i Odense: Anders Bundsgaard stiftede sammen med Asbjørn Søndergaard og Jelle Feringa Odico i 2012. Odico anvender robotteknologi til udskæring af støbeforme til betonindustrien og har allerede nu 250 byggeprojekter bag sig.

Debatten faciliteres af Bjarne Henning Jensen, der er ledelsesrådgiver i Ledernes søsterorganisation for selvstændige Virksom, og som arbejder med ejerledere og deres virksomheder. I de seneste år har Bjarne desuden haft særligt fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its