Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Fredag: Styrk dit lederskab

Tilmelding
Tag Ansvar for ledelse 850x260

Kom og oplev

Gå-hjem-møde: Styrk din lederpower

13:15 - 15:15
Anders Amstrup

Få inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kolleger og medarbejdere. Og du får indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.

Ledelseskonsulent Anders Amstrup giver dig nye indsigter og effektive værktøjer, så du får mest muligt ud af dine ledelseskræfter og kan være den mest optimale og effektive lederversion af dig selv.

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere i god ledelse hos Ledernes Kompetencecenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han har haft mere end 60 ledere i coachingforløb.

Debat om dilemmaer i ledelse
Som leder står du ofte overfor forskellige dilemmasituationer, når beslutninger skal træffes. Hvad er egentlig god ledelse? Hvilken beslutning ville du tage i en given situation? Og hvorfor? Vær med, når vi under sidste del af gå-hjem-mødet skaber rum for en vigtig og tankevækkende debat om dilemmaer i ledelse. Vi præsenterer en række dilemmaer, og du er med til at sætte scenen for den bedste beslutning. Dilemmaerne får du med hjem, så du kan afprøve dem efterfølgende i din ledergruppe. Er I mon enige? 

Tilmeld dig her


Få kurset "Introduktion til god ledelse" til kampagnepris
Vi tilbyder kurset "Introduktion til god ledelse" til særpris til dig, der kigger forbi vores Tag Ansvar-butik i Odense. Kurset er målrettet dig, der er ny leder og underviser Anders Amstrup klæder dig på med viden og værktøjer til at håndtere dit nye ansvar. Kurset finder sted den 30. oktober i Odense.

Læs om kurset

+ Vis mere

Debat: Hvor vil politikerne tage ansvar?

15:30 - 16:30
Tim Vermund (A)
Søren Windell (C)
Jane Jegind (V)
Brian Skov Nielsen (Ø)

Vi har samlet en række spidskandidater til det kommende kommunalvalg til at diskutere ansvar. Kom og spørg dem, hvad de mener, at der bør tages mere ansvar for. Hvad vil de selv tage mere ansvar for – og hvordan?

Vi sætter fokus på uddannelse, social ansvarlighed gennem integration af flygtninge, iværksætteri, forebyggelse af stress og god ledelse. Alle fem temaer er centrale byggesten i et godt arbejdsliv, en stærk forretning og et velfungerende samfund – og de kræver alle et stort ansvar. Stil dine lokale politikere til ansvar og hør, hvordan de vil prioritere indsatserne, hvis de skal tage ansvar for at fremme udviklingen i dit lokalområde.

Tilmeld dig her
Du kan møde:

Tim Vermund (A):
Tim Vermund er medlem af byrådet i Odense Kommune siden 2013. Han arbejder til daglig som uddannelsessekretær i 3F, hvor han beskæftiger sig med uddannelsesprojekter og kommunikation. Tim er uddannet folkeskolelærer og har tidligere arbejdet som lærer og konsulent.

Søren Windell (C): Søren Windell er spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i Odense og partner i Restaurant Grønttorvet i Odense. Søren er en af bagmændene bag Tarteletfestivalen i Odense, som også lanceres i en variant for hjemløse i 2017.
Han sidder i bestyrelsen for Juleuddelingen af 1867 og er medlem af menighedsrådet i Vor Frue Kirke. Desuden formand for Nattevægterne i Odense.

Jane Jegind (V): Jane Jegind sidder i byrådet i Odense for Venstre. Hun er by- og kulturrådmand og partiets spidskandidat til kommunalvalget 2017. Hun blev valgt ind første gang i 1998 og igen i 2002. Hun har været Venstres spidskandidat ved kommunalvalgene i 2005, 2009 og 2013. Hun har tidligere været rådmand for Børne- og ungeforvaltningen, samt Ældre- og handicapforvaltningen.
Jane har tidligere været ansat i Mærsk Data og IBM Danmark. Hun er uddannet cand.negot i tysk fra Syddansk Universitet.

Brian Skov Nielsen (Ø): Brian Skov Nilsen sidder i byrådet i Odense for Enhedslisten og er rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen. Han blev valgt første gang ved kommunalvalget i 2013 og er partiets spidskandidat til kommunalvalget 2017. Brian er tidligere konsulent ved Center for frivilligt socialt arbejde i Odense, som er et landsdækkende udviklings-, kompetence- og videnscenter om frivillighed på velfærdsområdet i Danmark, med fokus på at styrke og udvikle frivilligheden, det aktive medborgerskab og civilsamfundet.

Debatten faciliteres af Torkild Justesen, direktør i Lederne. Torkild Justesen er direktør i Lederne og bindeled til Ledernes politiske bagland.

Vi slutter debatten af med et glas champagne og markerer afslutningen på en hel uge, hvor ansvar og lederskab har været i centrum.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its