Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne tager på Danmarksturné og sætter det at tage ansvar til debat. Kig forbi vores pop up-butik, når vi kommer til Odense mandag den 4. september og holder åbent til og med fredag den 8. september. Ugen byder på et program sprængfyldt med interessante foredrag, oplæg, debatter og meget mere - alt er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.

MANDAG - ONSDAG

Tag ansvar for uddannelse

Mandag: Tag ansvar for uddannelse

Tag ansvar ugen skydes officielt i gang med en åbningsdebat om, hvordan unge vælger den rigtige uddannelse for dem og for Danmark. I debatten deltager Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel og centrale aktører fra uddannelsessektoren.

Læs mere
Tag ansvar for integration af flygtninge

Tirsdag: Tag ansvar for integration af flygtninge

Kom til inspirationsmøde og mød lokale erhvervsledere, der har haft stor succes med at rekruttere flygtninge. Få inspiration til, hvordan din virksomhed kan rekruttere flygtninge, og bliv klogere på, hvor du kan få støtte og hjælp. 

Læs mere
Tag ansvar for iværksætteri

Onsdag: Tag ansvar for iværksætteri

Kom til gå-hjem-møde og hør stifter af millionsuccesen Intelligent Banker, Tommy Hummelmose, fortælle om sin rejse som iværksætter. Hør også paneldebatten, hvor vi stiller skarpt på, hvordan vi kan sikre rammerne for, at iværksætteri kan trives i Danmark.  

Læs mere

TORSDAG, FREDAG OG NYT FORMIDDAGSTILBUD: TAG DIN KLASSE MED

Tag ansvar for stress

Torsdag: Tag ansvar for stress

Ved du, hvordan du kan udøve ledelse, som forebygger stress? Og ved du, hvad du skal se efter, så du kan spotte og håndtere stress i tide? De spørgsmål får du besvaret med konkrete, effektive værktøjer, der både kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at bekæmpe stress. 

Læs mere
tag ansvar for ledelse

Fredag: Tag ansvar for ledelse

Kom til gå-hjem-møde med ledelseskonsulent Anders Amstrup, der giver dig nye og effektive værktøjer, så du kan blive den mest optimale og effektive lederversion af dig selv. Vi inviterer også til politikerdebat, hvor dine lokale politikere debatterer, hvad de vil tage ansvar for. 

Læs mere
Elever

Tag din klasse med!

Som noget nyt slår vi butiksdøren op for klassebesøg hver dag mellem kl. 10 og 14 (onsdag og fredag kl. 10-13) for elever fra lokale skoler. Dine elever får en introduktion til ledelse, og hvad en leders opgaver består i samt mulighed for selv at prøve kræfter med ledelsesdilemmaer. 

Læs mere om tilbuddet