Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mangfoldighed

Kom og oplev

Debat: Tænk nyt, når du skal rekruttere – det er god business

15:00 - 16:00
Dorte Volt, Regionsleder, High:Five
Githa Christophersen Greve, HR Manager, NCC
Per Jørgensen, Direktør, Sæbefabrikken
Karsten Juhl, Direktør, Lalandia
Bente Nissen, seniorkonsulent, Cabi
Bodil Nordestgaard Ismiris, direktør, Lederne
Har du lyst til at tage et større socialt ansvar og være med til at skabe jobs til flygtninge, handicappede eller andre, der befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet? Så kom og få inpiration fra andre virksomheder, der gør det med succes, og få viden om, hvordan du konkret går til værks.

Få viden om, hvordan det står til i og omkring Lolland-Falster – hvor mange har brug for hjælp til at komme i arbejde, og hvordan kan du være med til at tage ansvar for det?

Hør også fra to lokale virksomheder, der blandt andet kan fortælle om, hvordan det også er god employer branding at tage socialt ansvar – ofte kan en stærk, social profil nemlig være med til at tiltrække dygtige og engagerede kandidater til andre jobs i virksomheden.

Til debatten kan du blandt andre møde:
 

Dorte Volt: Regionsleder i High:Five. High:Five assisterer virksomheder med at udvikle socialt ansvar og skabe job til unge, der er i fare for marginalisering på grund af kriminalitet. Siden 2014 er de gået efter kun at ansætte i ordinære job, dette er så stor en succes, at de oplever stor efterspørgsel fra virksomheder.

 

Githa Christopher Greve: HR Manager i NCC. NCC er en af de landsdækkende virksomheder, der tager et stort social ansvar. De indgår i tilbud til unge, der er kørt sur i uddannelse, ansætter med succes tidligere kriminelle, og er i det hele taget bevidste om, at de som virksomhed har mulighed for at påvirke mange menneskers liv og muligheder.

 

Per Jørgensen: Direktør i produktionsvirksomheden Sæbefabrikken. Sæbefabrikken er Skandinaviens største producent af plejemidler til grossister. Per er en leder, der skaber succes, og for ham handler en mangfoldig medarbejderstab og en rummelig arbejdsplads om god business.

 

Karsten Juhl: Direktør i Lalandia. Lalandia er en af lokalområdets største arbejdspladser. De går foran, når det handler om at tage ansvar også for mangfoldighed. Senest har de ansat flygtninge i både håndværk, rengøring og køkken i forbindelse med den nye integrationsuddannelse.

 

Bodil Nordestgaard Ismiris: Direktør i Lederne med mange års ledelseserfaring. Lederne arbejder for at få mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i job. Senest har de investeret i den socialøkonomiske virksomhed Social Foodies, hvor Bodil sidder i bestyrelsen. Social Foodies er en organisation, hvis virksomhedsform er til gavn for udsatte bønder i Afrika og udsatte unge i Danmark - blandt andet samarbejder de med sociale væresteder omkring jobskabelse i Danmark.


Debatten bliver faciliteret af Bente Nissen, seniorkonsulent i virksomhedsnetværket Cabi. Hun sætter rammen med lokale tal. Hvor stort er problemet – hvem er gruppen ”på kanten”, hvor mange er ledige? Hvor mange kommer i job, og hvilke slags jobs er det typisk? Ella Petersen er specialist i at rådgive virksomheder i CSR og har mange års erfaring, blandt andet fra udviklings- og forandringsprojekter i jobcentre og organisationer.

Tilmeld dig her

+ Vis mere

Netværksdiskussion: Hvordan fremmer vi kvinders lederkarrierer?

16:15 - 17:15
Helle Bruun Madsen, ledelsesrådgiver, Lederne

Kvinder er veluddannede som aldrig før. Alligevel går det langsomt med at få flere kvinder i ledelse, særligt i topledelsen og særligt i det private erhvervsliv. Vi skal bane vejen for flere kvinder i ledelse, men hvordan gør vi det, og hvad er barriererne?


Til denne netværksdiskussion samler vi kvindelige ledere og kvinder med lederambitioner til at en skarp diskussion om, hvordan vi skaber de løsninger, der skal til for at få flere kvinder i ledelse. Hvilke barrierer og muligheder oplever du selv i din karriere? Og hvad er din holdning? Giv din mening til kende, når vi tester nogle af fordommene om kvinder i ledelse af - for eksempel:


 • Mænd tør ikke ansætte stærke kvinder.

   

 • Et familieliv er uforeneligt med et lederjob - dog mest for kvinder.

   

 • Hvis kvinder var bedre til at forhandle, ville de få en højere løn.

   

 • Kvinder interesserer sig for work-life balance. Mænd interesserer sig for karriere.

   

 • Du skal se godt ud for at komme til tops som kvinde. Men ikke for godt, hvis du gerne vil blive taget alvorligt.

   

 • Mænd vil gerne tage barsel, men kvinder vil ikke dele den.

Kom og del ud af dine holdninger og erfaringer over et glas bobler og få inspiration fra andre til, hvordan du selv tager det næste skridt op ad karrierestigen.


Diskussionen bliver faciliteret af ledelsesrådgiver hos Lederne Helle Bruun Madsen, der blandt andet har været med til at starte LederNetværk for kvinder. Hun har stået i spidsen for en lang række konferencer og er en erfaren facilitator.


Tilmeld dig her

+ Vis mere

Book professionel rådgivning fra 10-14.30

Få juridisk rådgivning

10:00 - 14:30

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og få helt styr på dine ansættelsesvilkår som leder. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Få tjekket din kontrakt for fejl: Vi finder fejl eller mangler i hver anden ansættelseskontrakt. Lad en af vores jurister tjekke din kontrakt, så du ved, om du bør få den ændret, næste gang du har muligheden.


Få styr på dine ansættelsesvilkår: Ved du, hvad du har krav på, når det kommer til ferie, løn, barsel og sygdom? Få en af vores jurister til at guide dig gennem paragrafjunglen, så du kan være sikker på, at dine rettigheder overholdes.


Tilmeld dig her


+ Vis mere

Personlig rådgivning: Få mest muligt ud af din ledighedsperiode

10:00 - 14:30

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og få inspiration til og konkrete svar på, hvordan du får mest muligt ud af din ledighedsperiode.


Hvad enten du har spørgsmål til udbetalingen af dine dagpenge eller vil høre om dine muligheder for kurser og uddannelse, så har vores rådgiver svaret.


Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej. 


Tilmeld dig her


+ Vis mere

Få personlig rådgivning om karriere og løn

10:00 - 14:30

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og styrk din lederkarriere. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Få en professionel LinkedIn-profil: Få en vurdering af din LinkedIn-profil og bliv guidet til, hvordan du trin-for-trin opbygger en professionel LinkedIn-profil, der styrker din jobsøgning.


Ansøgning og CV-sparring: Få feedback på dit CV og ansøgning, som kan hjælpe dig med at sælge dig selv bedst muligt.


Spot dine lederkompetencer:  Få et konkret værktøj til, hvordan du målrettet kan afdække og arbejde med din kompetenceprofil.


Bliv klog på dine lederværdier: Kom og få en snak om, hvordan du kan kortlægge dine lederværdier og stå stærkere i lederjobbet.


Elevatortalen – dig selv på 30 sekunder: Bliv klædt på til, hvordan du kan præsentere dig selv på 30 sekunder.


Jobsamtalen: Kom og få gode råd og fif til, hvordan du gør et overbevisende indtryk til jobsamtalen.


Tilmeld dig her


LØNRÅDGIVNING

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere, så du står stærkt til næste lønforhandling. Bliv også klogere på, hvordan du sikrer din økonomi, hvis du mister dit job. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Få mere i løn: Med udgangspunkt i vores lønstatistik får du svar på, hvad du kan kræve til din næste lønforhandling. Du får også hjælp til at finde den bedste taktik og de rigtige argumenter for, at du skal have mere i løn.


Få løn – også hvis du mister dit arbejde: De færreste kan leve af dagpenge, hvis de mister deres job. Se, hvad en lønsikring kan gøre for din økonomi, og få råd og vejledning til at vælge den rigtige lønsikring for dig.


Tilmeld dig her


+ Vis mere