Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tag Ansvar for ledelse 850x260

Kom og oplev

Få LEDERPOWER

14:45 - 15:45

Som leder forventes du at gå forrest og tage ansvar, men kan du tage for meget ansvar som leder? Ja, det kan du faktisk godt. Vil du være sikker på, at får mest muligt ud af dine ledelseskræfter, så du bliver den mest optimale og effektive lederversion af dig selv, så kom og mød ledelseskonsulent Anne Birgitte Lindholm.


Anne Birgitte giver dig konkrete værktøjer og inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Bliv klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kollegaer og medarbejdere. Hør også, hvordan du med succes kan bruge din power til at udstikke en kurs, som andre ønsker at følge.

Tilmeld dig her

Få kurset "Introduktion til god ledelse" til kampagnepris
Vi tilbyder kurset "Introduktion til god ledelse" til særpris til dig, der kigger forbi vores Tag Ansvar-butik i Fredericia. Kurset er målrettet dig, der er ny leder, og du bliver klædt på med viden og værktøjer til at håndtere dit nye ansvar. Kurset finder sted den 14. august i Nykøbing Falster.

Læs mere om kurset

+ Vis mere

Debat: Hvad er god ledelse?

16:00 - 17:00
Kim Pajor, Direktør og ejer, Pajor reklamebureau
Bodil Nordestgaard Ismiris, direktør, Lederne
Jette Mathisen, chef for vikarservice, Guldborgsund Kommune

Vi vil gerne debattere, hvordan vi hver for sig og i fællesskab tager ansvar for god ledelse. Derfor har vi inviteret tre dygtige erhvervsledere fra vidt forskellige virksomheder og brancher til at give deres bud på, hvad der er god ledelse, og hvad det vil sige at tage ansvar i ledelse. Og vi vil også gerne høre din mening!


Kom og styrk dit eget lederskab, og byd ind med, hvad der efter din mening er særligt behov for at tage ansvar for i dit område.


I debatten deltager tre erfarne ledere, der kommer med meget forskellige virksomheder - alle tre med skarpe synspunkter på ledelse:


Kim Pajor: Direktør og ejer af Pajor reklamebureau. Kim er kendt for sin skarpe holdning til ledelse, og hvordan man gennem inddragelse af medarbejderne skaber fundamentet for virksomhedens udvikling.


Jette Mathisen: Chef for vikarservice i Guldborgsund Kommune. 


Bodil Nordestgaard Ismiris: Direktør i Lederne. Bodil har mange års erfaring med ledelse og har siden 2010 været ansvarlig for Ledernes medlemsrådgivning og A-kasse. Hun er fast klummeskribent for Finans.dk, hvor hun skriver om arbejdsmarkedsforhold og ledelse.


Debatten bliver faciliteret af Anne Birgitte Lindholm.


Tilmeld dig her
+ Vis mere

Book professionel rådgivning fra 10-14.30

Få personlig rådgivning om uddannelse og kurser

10:00 - 14:30

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og bliv rustet til at vælge den rigtige efteruddannelse. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Uddannelsesrådgivning: Få konkret bud på, hvad du kan gøre for din udvikling som leder.


Vælg det rigtige kursus: Bliv guidet til det rigtige lederkursus.


Tilmeld dig her


+ Vis mere

Få en gratis personlighedsprofil

10:00 - 14:30

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og få en gratis personlighedsprofil. Bliv klog på din personlige lederstil, og hvordan du kan opnå større trivsel og succes i jobbet ved at fokusere på dine styrker. 


Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Tilmeld dig her


+ Vis mere

Få personlig rådgivning om karriere og løn

10:00 - 14:30

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og styrk din lederkarriere. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Karriererådgivning: Jagter du nye udfordringer, men er du i tvivl om, hvilken retning din karriere skal tage? Kom og få en snak om dine muligheder og ønsker til dit næste job.


På jagt efter et lederjob: ​Går du og drømmer om at blive leder? Kom og få tips og tricks til, hvad der skal til, for at du kan lande et lederjob.


Få en professionel LinkedIn-profil: Få en vurdering af din LinkedIn-profil og bliv guidet til, hvordan du trin-for-trin opbygger en professionel LinkedIn-profil, der styrker din jobsøgning.


Ansøgning og CV-sparring: Få feedback på dit CV og ansøgning, som kan hjælpe dig med at sælge dig selv bedst muligt.


Spot dine lederkompetencer:  Få et konkret værktøj til, hvordan du målrettet kan afdække og arbejde med din kompetenceprofil.


Bliv klog på dine lederværdier: Kom og få en snak om, hvordan du kan kortlægge dine lederværdier og stå stærkere i lederjobbet.


Elevatortalen – dig selv på 30 sekunder: Bliv klædt på til, hvordan du kan præsentere dig selv på 30 sekunder.


Jobsamtalen: Kom og få gode råd og fif til, hvordan du gør et overbevisende indtryk til jobsamtalen.


Tilmeld dig her


LØNRÅDGIVNING

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere, så du står stærkt til næste lønforhandling. Bliv også klogere på, hvordan du sikrer din økonomi, hvis du mister dit job. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Få mere i løn: Med udgangspunkt i vores lønstatistik får du svar på, hvad du kan kræve til din næste lønforhandling. Du får også hjælp til at finde den bedste taktik og de rigtige argumenter for, at du skal have mere i løn.


Få løn – også hvis du mister dit arbejde: De færreste kan leve af dagpenge, hvis de mister deres job. Se, hvad en lønsikring kan gøre for din økonomi, og få råd og vejledning til at vælge den rigtige lønsikring for dig.


Tilmeld dig her


+ Vis mere