Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Torsdag: Forebyg stress

Tilmelding
Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Gå hjem-møde og debat: Stop stress

14:00 - 16:00
Thomas Bartels, Seniorkonsulent, Arbejdsmiljøcenteret
Linda Vestergaard, HR Direktør, Roche
Kim Bo Hansen, Butikschef, Carl Ras
Nanna Eller, overlæge, dr. med., Bispebjerg Hospital, Arbejdsmedicinsk afdeling
Signe Bergman, Chefkonsulent, Lederne

Inspiration til dig som leder:

Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos dine medarbejdere. Oplægsholder er chefkonsulent i Lederne Signe Tønnesen Bergmann. Signe rådgiver og underviser ledere i forebyggelse og håndtering stress, og står i spidsen for Ledernes indsats for at knække stresskurven.


Pause med kaffe og kage

Paneldebat: 
Mød en række ledere og eksperter i stressforebyggelse og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress i de danske virksomheder. Bliv inspireret, og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem
Alle deltagere får fire guides, der styrker den ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress. Guidesene er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.


Tilmeld dig her
Du kan møde:

Thomas Bartels: Seniorkonsulent i ArbejdsmiljøCentret
ArbejdsmiljøCentret er en af landets største arbejdsmiljørådgivere med indgående kendskab til en lang række emner relateret til psykisk arbejdsmiljø, herunder stress og forebyggelse. Thomas Bartels er specialist i psykisk arbejdsmiljø og er bl.a. tidligere indehaver af Bartels og Partners samt rejseholdskonsulent ved Videncenter for Arbejdsmiljø. Han er desuden MSc i Health Psychology fra Queen Margaret University College i Edinburgh.

Linda Vestergaard: HR-Direktør i Roche
Linda Vestergaard har stået i spidsen for lægemiddelvirksomheden Roche i over 10 år. Roche er blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser, og har i en årrække har arbejdet fokuseret med at skabe et godt arbejdsmiljø med en høj grad af tillid og fællesskab. Roche er desuden kåret som Danmarks bedste lægemiddelvirksomhed i 2016.

Kim Bo Hansen: Butikschef i Carl Ras
Carl Ras er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser i 2016. Kim Bo Hansen deltager i paneldebatten for at fortælle om, hvordan han i sin daglige ledelse er med til at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og sygefraværet er rekordlavt, når man sammenligner med Danmarks øvrige bedste arbejdspladser.

Nanna Eller: Overlæge på Arbejdsmedicinsk afdeling
Nanna Eller er overlæge på Arbejdsmedicinsk afdeling og har beskæftiget sig både teoretisk og praktisk med håndtering og behandling af stress. Nanna Eller har i dagligdagen ansvaret for det psykosociale område på Arbejdsmedicinsk afdeling, bl.a. stressreduktionsklinikken. Nanna arbejder dagligt med patienter, der henvises til afdelingen. Derudover forsker hun også inden for stress og psykisk arbejdsmiljø.

Debatten bliver faciliteret af Signe Tønnesen Bergmann, der er chefkonsulent for arbejdsmiljø hos Lederne. Signe rådgiver og underviser ledere i forebyggelse og håndtering af stress og står i spidsen for Ledernes indsats for at knække stresskurven.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its