Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tirsdag: Tag ansvar for frivillighed

Tilmelding
Tag ansvar for frivillighed 850x260

Kom og oplev

Inspirationsmøde: Sådan motiverer du dine medarbejdere

14:00 - 15:00
Peter Bredsdorff-Larsen, håndboldtræner og super-motivator

Peter Bredsdorff-Larsen giver dig inspiration og gode råd til, hvordan du motiverer dine medarbejdere og for alvor viser din styrke som leder.

Med eksempler fra frivillige organisationer, hvor det ikke er lønnen – men netop motivationen – der driver de frivillige medarbejdere, får du en række konkrete tips til, hvad der virker og ikke virker, når det gælder motivation.

Peter Bredsdorff-Larsen er ekspert i motivation og har som chef-håndboldtræner og assisterende landstræner været en del af flere teams, der har vundet nationale og internationale mesterskaber. Uden for håndboldbanen har Peter Bredsdorff-Larsen netop afsluttet en Master i Organisatorisk Coaching og Læring på Ålborg Universitet og har som leder i erhvervslivet og som selvstændig konsulent designet og afviklet større og mindre udviklingsforløb for medarbejdere og teams.

Tilmeld dig her

+ Vis mere

Debat og netværk: Tag ansvar med hjertet

15:00 - 16:00
Merete Scheelsbeck, Byrådsmedlem (C), Høje Taastrup Kommune
Rukhsana Bibi, Forkvinde for Pangæa
Jørgen Skorstengaard, Medstifter, Frivilligcenter Høje-Taastrup
Torkild Justesen, direktør, Lederne

Danmark har en lang tradition for frivilligt arbejde, og der sker mange ting i lokalsamfundene, som er helt afhængige af frivillige kræfter. Vi vil gerne inspirere dig, der drømmer om at blive frivillig, men som endnu ikke har taget skridtet. Og vi vil hylde dig, der allerede i dag gør en stor forskel ved som frivillig at tage ansvar for stort og småt i hverdagen.


Vær med, når vi denne eftermiddag samler en række vigtige aktører inden for frivillighed. Vi debatterer frivilligt arbejde, deler viden, værktøjer og inspiration, danner netværk og fremhæver de gode eksempler, som gør os klogere og inspirerer os. Vi går efter at få skabt nye samarbejdsrelationer og partnerskaber, der kan bygges videre på efter i dag.


Tilmeld dig her

Til debatten kan du møde:

Merete Scheelsbeck (C): Byrådsmedlem i Høje Taastrup Kommune, midlertidigt folketingsmedlem
Merete Scheelsbeck sidder i byrådet for Det Konservative Folkeparti og er udvalgsformand for Fritids- og Kulturudvalget. Merete har stået i spidsen for udviklingen af Høje Taastrups frivillighedspolitik, og arbejder med kulturinvesteringer for Vestegnen. Hun varetager forvaltning af kommunens opgaver på det kulturelle og det fritidsmæssige område, herunder samarbejdet med private og selvejende institutioner. 

Ruhksana Bibi: Forkvinde for Pangæo
Ruhksana er frivillig forkvinde og stifter af foreningen Pangæa som laver tværkulturelle aktiviteter for børn og unge, herunder lektiecaféer, filmaftener, fodboldturneringer med mere. Til daglig arbejder Ruhksana som lægesekretær på børneafdelingen på Herlev Hospital. Hun er valgt til Integrationsrådet i Høje Taastrup Kommune. Desuden er hun frivillig i vågetjenesten i Høje Taastrup Kommune, ambassadør for biblioteket Taastrup Hovedgade, ambassadør for svømmeholdet TIK.

Jørgen Skorstensgaard: Medstifter af frivilligcenter Høje-Taastrup
Jørgen Skorstensgaard er frivillig ildsjæl med mange kasketter. Han er involveret i en række forskellige foreningsaktiviteter og andre lokale tiltag. Jørgen er medstifter af Frivilligcenter Høje-Taastrup og desuden aktiv i Hedehusene Tennisklub, Det Danske Spejderkorps, Frivillighedsdagen, Moselauget Sejlbjerg Mose med flere. Han er tidligere bankrådgiver og fungerer derfor som økonomiansvarlig i mange af de frivillige aktiviteter, han indgår i.

Torkild Justesen: Direktør i Lederne og bindeled til Ledernes hovedbestyrelse og lokalafdelinger. Lederne har som medlemsorganisation mere end 100 frivillige, der året rundt hjælper med at understøtte Ledernes politiske arbejde, sikre en stærk forretning, skabe netværk og udvikle arrangementer.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its