Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Onsdag: Tag ansvar for iværksætteri

Tilmelding
Tag ansvar for iværksætteri

Kom og oplev

Inspirationsmøde og debat: Iværksætteri - tag springet

13:00 - 16:00
Casper Blom, serieiværksætter og forfatter
Mathias Gajhede, direktør, Yourpay
Robert Kirstejn Schmidt, iværksætterkonsulent, Væksthus Hovedstadsregionen
Kasper Birkeholm Munk, teamleder, Opfinderrådgivningen
Jeannette Ingemann, byrådsmedlem (C) og næstformand i ISU
Bjarne Henning Jensen, ledelsesrådgiver, Virksom
Kom og hør historien om den 12-årige dreng med 300 kr. på lommen, der startede sin første virksomhed med at sælge brugte golfbolde. Som 22-årig solgte Casper Blom sin første virksomhed, en forretning med millionomsætning. Han er i dag 25 år og en ivrig iværksætter, der lige nu har gang i flere forskellige virksomheder, og som ofte er ude at inspirere med sin historie. Caspers mantra er, at han vil have det sjovt hver dag. Derfor har han for eksempel ikke en corporate 3-års plan og insisterer på at kunne gribe mulighederne, når de opstår.

Hør også paneldebatten, hvor en række centrale aktører inden for iværksætteri stiller skarpt på, hvordan vi skaber rammerne for, at iværksætteriet i Danmark trives og får de bedste vilkår både lokalt og nationalt.

Networking: Efter debatten byder vi på forfriskninger, og du får rig lejlighed til at netværke med andre lokale iværksættere, ejerledere, meningsdannere samt paneldebatdeltagerne.


Tilmeld dig her
Du kan møde: 

Casper Blom: Serieiværksætter og forfatter
”Just f*ing do it” er Casper Bloms mantra og titlen på hans første bog. Casper har fra en tidlig alder været en ildsjæl, der vil fremad i verden. Han startede som iværksætter, da han blot var 12 år gammel og vandt i 2012 IVÆKSTprisen som Årets Unge Håb. Det er Caspers mission, at der skal mere iværksætteri på skoleskemaet i folkeskolerne.

Robert Kirstejn Schmidt: Iværksætterkonsulent i Væksthus Hovedstadsregionen 
Robert Kirstejn Schmidt vil fortælle om, hvordan Væksthus Hovedstadsregionen fungerer som katalysator for iværksætteri. I sit virke som iværksætterkonsulent bygger Robert bro mellem virksomheder og organisationer og rådgiver i dag iværksættere og små og mellemstore virksomheder i at opnå vækst.

Kasper Birkeholm Munk: Teamleder hos Opfinderrådgivningen
Kasper er leder af Opfinderrådgivningen (opfind.nu). Opfinderrådgivningen har eksisteret siden 1972 og finansieres af Styrelsen for Forskning og Uddannelse (Uddannelses- og Forskningsministeriet), og drives af Center for Idé & Vækst på Teknologisk Institut. Her kan alle danskere få hjælp til deres gode ideer med det formål, at ideerne bliver til opfindelser, produkter og services, som skaber værdi for samfundet.

Mathias Gajhede: Direktør i Yourpay 
Mathias Gajhede brænder for iværksætteri og har den vision, at man skal være mere uafhængig som iværksætter og møde færre forhindringer udefra. Han fik idéen til Yourpay tilbage i 2008, da han som ung iværksætter fik afvist en betalingsløsning fra Nets. Yourpay blev godkendt af Finanstilsynet i 2014, straks herefter licenseret af Mastercard og Visa og endte med at disrupte markedet inden for betalingsløsninger.


Jeannette Ingemann: Byrådsmedlem (C) og næstformand i ISU
Jeanette sidder som næsteformand i Institutions- og Skoleudvalget, og som medlem i Socialudvalget og Ældre- og Sundhedsudvalget. Hun mener, at iværksættere er vigtige for vores fremtidige arbejdsmarked og vækst, og hendes håb er, at vi kan finde en vej, hvor vi kan få sat fokus på innovation og økonomi helt ned i folkeskolen.


Debatten faciliteres af Bjarne Henning Jensen, der er ledelsesrådgiver i Virksom -  Ledernes søsterorganisation for selvstændige. Her arbejder han med ejerledere og deres virksomheder.


+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its