Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Fredag: Styrk dit lederskab

Tilmelding
Tag Ansvar for ledelse 850x260

Kom og oplev

Gå-hjem-møde: Styrk din lederpower

13:15 - 15:15
Anders Amstrup

Få inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kolleger og medarbejdere. Og du får indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.

Ledelseskonsulent Anders Amstrup giver dig nye indsigter og effektive værktøjer, så du får mest muligt ud af dine ledelseskræfter og kan være den mest optimale og effektive lederversion af dig selv.

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere i god ledelse hos Ledernes Kompetencecenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han har haft mere end 60 ledere i coachingforløb.

Debat om dilemmaer i ledelse
Som leder står du ofte overfor forskellige dilemmasituationer, når beslutninger skal træffes. Hvad er egentlig god ledelse? Hvilken beslutning ville du tage i en given situation? Og hvorfor? Vær med, når vi under sidste del af gå-hjem-mødet skaber rum for en vigtig og tankevækkende debat om dilemmaer i ledelse. Vi præsenterer en række dilemmaer, og du er med til at sætte scenen for den bedste beslutning. Dilemmaerne får du med hjem, så du efterfølgende kan afprøve dem i din ledergruppe. Er I mon enige?
 

Tilmeld dig her


Få kurset "Introduktion til god ledelse" til kampagnepris
Vi tilbyder kurset "Introduktion til god ledelse" til særpris til dig, der kigger forbi vores Tag Ansvar-butik i Høje Taastrup. Kurset er målrettet dig, der er ny leder og underviser Anders Amstrup klæder dig på med viden og værktøjer til at håndtere dit nye ansvar. Kurset finder sted den 16. oktober i København.

Læs om kurset

+ Vis mere

Debat: Hvor vil politikerne tage ansvar?

15:30 - 16:30
Michael Ziegler, Borgmester (C) i Høje-Taastrup Kommune
Peter Hamborg Faarbæk, spidskandidat, Socialdemokratiet
Lars Prier, 1. viceborgmester og spidskandidat, Dansk Folkeparti
Jan Kjær, spidskandidat, SF
Torkild Justesen, direktør, Lederne

Vi har samlet en række spidskandidater til det kommende kommunalvalg for at diskutere ansvar. Kom og hør, hvad de mener, at der bør tages mere ansvar for.

Vi sætter fokus på uddannelse, frivillighed, iværksætteri, forebyggelse af stress og god ledelse. Alle fem temaer er centrale byggesten i et godt arbejdsliv, en stærk forretning og et velfungerende samfund – og de kræver alle et stort ansvar. Stil dine lokale politikere til ansvar og hør, hvordan de vil prioritere indsatserne, hvis de skal tage ansvar for at fremme udviklingen i dit lokalområde.

Tilmeld dig her


Du kan møde:

Michael Ziegler (C): Borgmester i Høje Taastrup Kommune
Michael Ziegler har været borgmester i Høje Taastrup Kommune for Det Konservative Folkeparti siden 2006. Han har været spidskandidat siden 2001 og blev første gang valgt til kommunalbestyrelsen i 1989. Han er uddannet civilingeniør og har tidligere arbejdet som udviklingsingeniør hos bl.a. Nokia og Thrane & Thrane.

Peter Hamborg Faarbæk: Spidskandidat for Socialdemokratiet
Peter Faarbæk går efter, at borgmesterposten i Høje Taastrup Kommune skal tilfalde Socialdemokratiet. Han arbejder til daglig i 3F som sundhedspolitisk konsulent og koordinator. Han har tidligere været forbundssekretær i børne- og familieorganisationen DUI-LEG og VIRKE, samt organisationskonsulent i Socialdemokratiet. 

Lars Prier: 1. viceborgmester og spidskandidat for Dansk Folkeparti
Lars Prier er spidskandidat for Dansk Folkeparti og aktuelt formand for Teknisk Udvalg samt medlem af Økonomiudvalget og Fritids- og Kulturudvalget. Til daglig arbejder Lars som folkeskolelærer på Selsmoseskolen i Taastrup. Desuden sidder han i bestyrelsen for bl.a. HTK Forsyning og Hedeland.

Jan Kjær: Spidskandidat for SF
Jan Kjær er SF’s spidskandidat til kommunalvalget og formand for SF i Høje Taastrup. Han har tidligere været formand for DSU Bornholm. Jan bor i Hedehusene og arbejder til daglig som bartender. Han har en uddannelse som landmand og har tidligere arbejdet med økologisk landbrug.

Debatten faciliteres af Torkild Justesen, direktør i Lederne og bindeled til Ledernes politiske bagland.

Vi slutter debatten af med et glas champagne og markerer afslutningen på en uge med ansvar og lederskab i centrum.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its