Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Inspirationsmøde og debat: Stop stress

14:00 - 16:00
Lars Andersen, Arbejdsmiljøchef, Lederne
Susanne Graa, arbejdsmiljøsygeplejerske, MAN Diesel & Turbo
Jakob N. Mortensen, adm. direktør og partner, Combine
Tanja Hallund, afdelingsleder, Jobcenter Hjørring
Tue Isaksen, chefkonsulent Cand. Psych, Arbejdsmiljøcentret

Inspiration til dig som leder: Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos medarbejderne.


Oplægsholder er arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen, som har mere end 20 års erfaring med rådgivning af ledere og medarbejdere omkring forebyggelse og håndtering af stress.


Pause med kaffe og kage
Paneldebat: Mød en række stærke ledere og eksperter i stressforebyggelse og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress på de danske virksomheder. Bliv inspireret og gå i dialog med panelet om, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem
Du får fire guides med hjem, der styrker din ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress hos dig selv og dine medarbejdere. De er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.

Tilmeld dig her

Kom og mød:

Susanne Graa, arbejdsmiljøsygeplejerske, Man Diesel
Hos Man Diesel er social ansvarlighed centralt for forretningen. Susanne Graa har stået i spidsen for Man Diesels omfattende arbejde med at forebygge stress og sætte fokus på at styrke det psykiske arbejdsmiljø. Et arbejde, der har ført til mindre sygefravær og større trivsel.

Jakob N. Mortensen, adm. direktør og partner, Combine
Jakob N. Mortensen har sammen med sin forretningspartner i Combine opbygget en virksomhed, hvor fokus er på godt arbejdsmiljø og trivsel. Hos Combine trives medarbejderne på en kreativ og anderledes arbejdsplads, hvor der er højt til loftet.

Tanja Hallund, afdelingsleder, jobcenter Hjørring
I Hjørring kommune tænker de helhedsorienteret, når de skal hjælpe sygemeldte borgere. Med en investering på 125 millioner kroner har blandt andet stress-sygemeldte fået mere opmærksomhed og medvirket til, at jobcenteret kan tilbyde flere forskellige løsninger.

Tue Isaksen, chefkonsulent, cand.psych., Arbejdsmiljøcentret
Tue Isaksen har i mange år rådgivet virksomheder og ledere om forebyggelse og håndtering af stress.

Debatten bliver faciliteret af Lars Andersen, der er arbejdsmiljøchef i Lederne.

 

+ Vis mere

For skoleklasser