Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Tag ansvar for iværksætteri

Kom og oplev

Inspirationsmøde og debat: "Iværksætteri"

13:00 - 16:00
Jacob Risgaard, medindehaver, Coolshop.dk
Bo Geertsen, direktør, Hjørring Erhvervscenter
Signe Rødbro, ejer og stifter, By Signe
Rasmus Pedersen, virksomheds- og startup-rådgiver, Brønderslev Kommune
Per Møller (C), byrådsmedlem, Hjørring Byråd
Christoffer Mørck, Co-Founder & CXO, PRE.DO

Jacob Risgaard er medindehaver af internetbutikken Coolshop.dk, der på få år er blevet så stor en succes, at de tre drenge, der står bag, i dag kan kalde sig millionærer. Som Coolshops marketingsansvarlige står Jacob Risgaard for virksomhedens design, koncepter, analyse af kundernes købsmønster og PR-arbejde. Til gengæld har han meget lidt at gøre med den daglige økonomi, drift og ledelse. Han er efter eget udsagn en notorisk drengerøv med det lille aber dabei, at han godt ved, at både succes og lykke kan være flygtige størrelser, og at man ikke kan lege sig ud af alting. Faktisk har han vidst det lidt for længe.


Jacob Risgaard er vokset op i Sæby som søn af en enlig mor. Den lille familie manglende konstant penge, og hjemmet blev indrettet med ting fra Blå Kors-butikken. Jacob Risgaard var en rod i skolen og blev i en periode sendt på ungdomshjem. Efter rastløst at have været dj på lokalradioen og i lære i en fotobutik, så han, at salget af dvd-film var ved at eksplodere i 1990'erne. Han kunne købe film i USA og sælge dem i Danmark, samtidig med at filmene blev vist i biograferne, og her startede karrieren som selvstændig. Soveværelset blev brugt som lager, men snart voksede butikken, og han begyndte at tjene penge.

Til slut byder vi på forfriskninger, og du får rig lejlighed til at netværke med andre lokale iværksættere, ejerledere, meningsdannere samt paneldebatdeltagerne.

Tilmeld dig her

Kom og mød:

Bo Geertsen, direktør, Hjørring ErhvervsCenter
Bo Geertsen har de seneste 20 år været direktør i Hjørring ErhvervsCenter og er ansvarlig for den daglige drift af Hjørring ErhvervsCenter og erhvervsforeningen Erhverv Hjørring. Bo Geertsen fungerer som kommunens kontaktpunkt i en række erhvervsmæssige sammenhænge. Han arbejder med erhvervsudvikling, netværk, virksomhedsvejledning og -sparring, privat-offentligt samspil og pressekontakt. Desuden deltager han i subregionale, regionale og nationale erhvervsfremmeaktiviteter.

Signe Rødbro, ejer og stifter, By Signe
Den bare 24-årige frederikshavner designer Signe Rødbro har siden 2015 designet, syet og solgt tøj under mærket "By Signe" - et mærke, som i dag er nået ud i hele verden. Det har fra starten været vigtigt for Signe Rødbro at være tro mod sine egne værdier, og hun satser stort på bæredygtighed i alt fra det stof, tøjet laves af, over det materiale, vaskemærkerne i tøjet er fremstillet af, til det pap og plastic, det bliver sendt til kunderne i. I starten af året modtog Signe Frederikshavn Rotary Klubs Ungdomslegat under kategorien "Unge iværksættere". 

Rasmus Pedersen, virksomheds- og startup-rådgiver, Brønderslev Kommune
Rasmus Pedersen har siden 2005 arbejdet med erhvervsudvikling og -politik og har i de seneste år særligt haft fokus på udvikling i virksomheder fra opstart til vækst.  Rasmus Pedersen er uddannet inden for administration og politik ved Aalborg Universitet. I to år har han arbejdet ved Region Nordjylland, hvor han har været tilknyttet Vækstforum Nordjylland.

Per Møller (C ), byrådsmedlem, Hjørring Byråd
Per Møller er byrådsmedlem valgt for de konservative i Hjørring Byråd og næstformand i Teknik- og Miljøudvalget, hvor han bl.a. har været med til at skabe Naturmødet i Hirtshals, samt øget fokus på kommunens infrastruktur. Per Møller er uddannet ejendomsmægler og autodidakt restauratør. Han er medejer af Per Møller Invest A/S, MIMOTO A/S, Hjørring Natteliv ApS og driver sammen med sin hustru en coaching- og sundhedskonsulentvirksomhed.

Christoffer Mørck, Co-founder & CXO, PRE.DO
Christoffer Mørck arbejder med design og innovation ud fra den tilgang, at innovation kræver en blanding af intuition, metodologi, mangfoldighed og brugerindsigt. Christoffer Mørck er uddannet ingeniør fra AAU og har siden 2009 arbejdet som konsulent og bruger designtænkning til at skabe serviceløsninger, produkter og virksomheder. Det er blevet til flere virksomheder bl.a. PRE.DO.

+ Vis mere

For skoleklasser