Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Tag Ansvar for ledelse 850x260

Kom og oplev

Oplæg: Styrk din lederpower

13:15 - 15:15
Jacob Steendahl Nielsen, Indehaver og ledelseskonsulent, Howbiz

Få inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kolleger og medarbejdere. Og du får indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.


Ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen giver dig nye indsigter og effektive værktøjer, så du får mest muligt ud af dine ledelseskræfter og kan være den mest optimale og effektive lederversion af dig selv.

Jacob Steendahl Nielsen er ph.d. i Operation Management og har en kandidatgrad i Organisation og Strategi. Han har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, blandt andet Velux, Spar Nord, JA Plast, SKAT og Bang & Olufsen.

Debat om dilemmaer i ledelse
Som leder står du ofte overfor forskellige dilemmaer, når beslutninger skal træffes. Hvad er egentlig god ledelse? Hvilken beslutning ville du tage i en given situation? Og hvorfor? Vær med, når vi under sidste del af inspirationsmødet skaber rum for en vigtig og tankevækkende debat om dilemmaer i ledelse. Vi præsenterer en række dilemmaer, og du er med til at sætte scenen for den bedste beslutning. Dilemmaerne får du med hjem, så du kan afprøve dem i din ledergruppe. Er I mon enige?

Tilmeld dig her

Få kurset "Introduktion til god ledelse" til kampagnepris
Vi tilbyder kurset "Introduktion til god ledelse" til særpris til dig, der kigger forbi vores Tag Ansvar-butik i Hjørring. Kurset er målrettet dig, der er ny leder, og du bliver klædt på med viden og værktøjer til at håndtere dit nye ansvar.

Du kan deltage en af disse dage:

       
  • 28. november i Aarhus
  • 1. december i Herning
  • 05. december i Esbjerg
  • 19. december i Aalborg

Læs mere om kurset

+ Vis mere

Debat: Hvor vil politikerne tage ansvar?

15:30 - 16:30
Birgit S. Hansen (A), borgmester, Frederikshavn Kommune
Mikael Klitgaard (V), borgmester, Brønderslev Kommune
Karina Fisker, afdelingsformand, Lederne Vendsyssel

Vi har samlet to nordjyske borgmestre til at diskutere ansvar sammen med Lederne Vendsyssels formand Karina Fisker. Kom og spørg dem, hvad de mener, at der bør tages ansvar for. Hvad vil de selv tage mere ansvar for – og hvordan?


Vi sætter blandt andet fokus på uddannelse, iværksætteri, forebyggelse af stress og god ledelse. Alt sammen temaer er centrale byggesten i et godt arbejdsliv, en stærk forretning og et velfungerende samfund – og de kræver alle et stort ansvar. Stil dine lokale borgmestre til ansvar og hør, hvordan de vil prioritere indsatserne, hvis de skal tage ansvar for at fremme udviklingen i dit lokalområde.

Vi slutter Tag Ansvar-ugen af med et glas champagne og siger farvel og tak for denne gang.

Tilmeld dig her

Du kan møde:

Birgit S. Hansen (A), borgmester, Frederikshavn Kommune
Birgit S. Hansen er valgt for Socialdemokratiet og har været borgmester i Frederikshavn Kommune siden 2014. Hun har været byrådsmedlem siden 2002 – først i den tidligere Sæby Kommune og herefter i Frederikshavn Kommune efter kommunesammenlægningen i 2007. Birgit S. Hansen er uddannet sygeplejerske.

Mikael Klitgaard (V), borgmester, Brønderslev Kommune
Mikael Klitgaard er borgmester i Brønderslev Kommune, valgt for Venstre. Han har været borgmester i Brønderslev siden 2014. Før kommunesammenlægningerne var han desuden borgmester i Dronninglund Kommune. Mikael Klitgaard har fungeret som folkeskolelærer. 

Debatten faciliteres af direktør i Lederne, Torkild Justesen.

+ Vis mere

For skoleklasser