Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Tag Ansvar for ledelse 850x260

Kom og oplev

Oplæg: Styrk din lederpower

13:15 - 15:15
Jacob Steendahl Nielsen, Indehaver og ledelseskonsulent, Howbiz

Få inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kolleger og medarbejdere. Og du får indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.

Ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen giver dig nye indsigter og effektive værktøjer, så du får mest muligt ud af dine ledelseskræfter og kan være den mest optimale og effektive lederversion af dig selv.

Jacob Steendahl Nielsen er ph.d. i Operation Management og har en kandidatgrad i Organisation og Strategi. Han har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, blandt andet Velux, Spar Nord, JA Plast, SKAT og Bang & Olufsen.

Debat om dilemmaer i ledelse
Som leder står du ofte overfor forskellige dilemmaer, når beslutninger skal træffes. Hvad er egentlig god ledelse? Hvilken beslutning ville du tage i en given situation? Og hvorfor? Vær med, når vi under sidste del af inspirationsmødet skaber rum for en vigtig og tankevækkende debat om dilemmaer i ledelse. Vi præsenterer en række dilemmaer, og du er med til at sætte scenen for den bedste beslutning. Dilemmaerne får du med hjem, så du kan afprøve dem i din ledergruppe. Er I mon enige?

Tilmeld dig her

Få kurset "Introduktion til god ledelse" til kampagnepris
Vi tilbyder kurset "Introduktion til god ledelse" til særpris til dig, der kigger forbi vores Tag Ansvar-butik i Herning. Kurset er målrettet dig, der er ny leder, og du bliver klædt på med viden og værktøjer til at håndtere dit nye ansvar.

Du kan deltage en af disse dage:

  • 30. oktober i Odense
  • 28. november i Aarhus
  • 1. december i Herning
  • 05. december i Esbjerg
  • 19. december i Aalborg

Læs mere om kurset

Debat: Hvor vil politikerne tage ansvar?

15:30 - 16:30
Arne Boelt (A), borgmester, Hjørring Kommune
Birgit S. Hansen (A), borgmester, Frederikshavn Kommune
Mogens Gade (V), borgmester, Jammerbugt Kommune
Mikael Klitgaard (V), borgmester, Brønderslev Kommune

Vi har samlet fire nordjyske borgmestre til at diskutere ansvar. Kom og spørg dem, hvad de mener, at der bør tages ansvar for. Hvad vil de selv tage mere ansvar for – og hvordan?

Vi sætter blandt andet fokus på uddannelse, iværksætteri, forebyggelse af stress og god ledelse. Alt sammen temaer er centrale byggesten i et godt arbejdsliv, en stærk forretning og et velfungerende samfund – og de kræver alle et stort ansvar. Stil dine lokale borgmestre til ansvar og hør, hvordan de vil prioritere indsatserne, hvis de skal tage ansvar for at fremme udviklingen i dit lokalområde.

Vi slutter Tag Ansvar-ugen af med et glas champagne og siger farvel og tak for denne gang.

Tilmeld dig her

Du kan møde:

Arne Boelt (A), borgmester, Hjørring Kommune
Arne Boelt er valgt for socialdemokratiet og har været medlem af Hjørring Byråd siden 2005 og borgmester siden 2010. Han er formand for blandt andet Økonomiudvalget og Vækstcenter Nord, samt medlem af en lang række nævn, bestyrelser mv. Arne Boelt er uddannet tømrer og ambulancebehandler ved Falck og har arbejdet på stationen i Hjørring. Han har desuden været aktiv i det frivillige foreningsliv som træner, leder og hjælper i flere foreninger, hvor hans børn har været aktive.

Birgit S. Hansen (A), borgmester, Frederikshavn Kommune
Birgit S. Hansen er valgt for Socialdemokratiet og har været borgmester i Frederikshavn Kommune siden 2014. Hun har været byrådsmedlem siden 2002 – først i den tidligere Sæby Kommune og herefter i Frederikshavn Kommune efter kommunesammenlægningen i 2007. Birgit S. Hansen er uddannet sygeplejerske.

Mogens Gade (V), borgmester, Jammerbugt Kommune
Mogens Gade er valgt for Venstre og har været borgmester i Jammerbugt Kommune siden 2007. Han var borgmester i den tidligere Brovst Kommune fra 2002-2006. Mogens Gade er uddannet folkeskolelærer og har tidligere arbejdet som lærer ved Øland-Langeslund Skole.

Mikael Klitgaard (V), borgmester, Brønderslev Kommune
Mikael Klitgaard er borgmester i Brønderslev Kommune, valgt for Venstre. Han har været borgmester i Brønderslev siden 2014. Før kommunesammenlægningerne var han desuden borgmester i Dronninglund Kommune. Mikael Klitgaard har fungeret som folkeskolelærer. 

For skoleklasser