Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Hvad laver en leder, hvad er ledelse, og hvilke dilemmaer møder en leder i sin dagligdag? De spørgsmål tager vi fat på i Ledernes Tag Ansvar-butik i Hjørring, når vi slår dørene op for klassebesøg hver formiddag fra den 7. november til og med den 10. november.

Bliv leder for en dag
Arrangementet varer ca. 75 minutter og indeholder følgende:

  • 15 minutters intro til hvad ledelse er, og hvad en leders opgaver består i.
  • 60 minutter med dilemmaer i stil med ”Mads & Monopolet”, hvor eleverne kan få lov til selv at prøve kræfter med at tage stilling til helt konkrete ledelsesdilemmaer. Det kan for eksempel være mødetid, brug af Facebook og Snapchat på arbejde eller regler for påklædning. Deres svar vil blive holdt op i mod svar fra ”rigtige” ledere.

I forbindelse med arrangementet byder vi på sodavand og chokolade.

Tilmelding
Vi har åbent for klassebesøg tirsdag og torsdag fra kl. 10-14 og onsdag og fredag fra kl. 10-13 i vores pop-up butik på Strømgade 8 i Hjørring.

Vil du tilmelde en klasse, skal du sende en mail til tagansvar@lederne.dk og fortælle, hvilken dag og tid I gerne vil komme. Du er er også velkommen til at ringe til Betina Christoffersen på telefon 3283 3590.

Vi arbejder efter først til mølle princippet og fordeler de ledige tider herefter.

Vi sætter lederskab og ansvar på dagsordenen
Arrangementet er en del af Ledernes Tag Ansvar-kampagne, hvor vi møder lokale politikere, uddannelsesinstitutioner, erhvervsvirksomheder og mange andre til en diskussion om, hvad der er behov for at tage ansvar for globalt, nationalt og lokalt.

Se programmet for hele ugen