Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Ledernes Danmarksturné: Hjørring uge 45


Lederne åbnede pop-up butik i Hjørring fra den 6. til den 10. november. Vi omdannede butikken til et mødested for gode kræfter med temaet "tag ansvar". I løbet af ugen satte vi fokus på uddannelse, frivillighed, iværksætteri, forebyggelse af stress og ledelse. Læs hvordan ugen forløb her. 

Mandag inviterede vi til konference i Hjørring Biocenter. Thor Thorøe fra Social Foodies og coach og foredragsholder B.S. Christiansen var oplægsholdere. 
 
Tirsdag åbnede borgmester Arne Boelt (A) officielt butikken. Vi lagde op til debat om, hvordan vi sikrer, at unge vælger den rigtige ungdomsuddannelse for dem og for Danmark. Udover borgmesteren var lokale aktører fra uddannelsessektoren og erhvervslivet repræsenteret i debatten. 

Onsdag satte vi fokus på iværksætteri. Medejer af coolshop.dk, Jacob Risgaard, var forbi for at fortælle om sit iværksættereventyr. Efter oplægget debatterede panelet, hvordan vi kan skabe de rigtige rammer for at iværksættere kan trives i Danmark.

Torsdag satte vi fokus på at forebygge stress. Eftermiddagen startede med et oplæg af Arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen, der gav lederne konkrete værktøjer, der effektivt tager hånd om stress hos medarbejderne. Efter oplægget deltog ledere og eksperter i paneldebatten, der handlede om, hvordan vi kan tage ansvar for at stoppe stress i danske virksomheder. 

Fredag var ledelse på dagsordenen. Ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen gav de fremmødte nye indsigter og effektive værktøjer til at udstikke en lederkurs, som andre ønsker at følge. Vi rundede af med kommunalvalgsaktuel politikerdebat, hvor panelet gav deres bud på, hvad de vil tage mere ansvar for - og hvordan. 

Se billeder og tweets fra Tag Ansvar-ugen i Hjørring herunder. 

Bliv leder for en dag

Om formiddagen havde vi besøg af lokale skoleklasser, der gav sig i kast med at være ledere for en dag.

Bliv leder for en dag

De skulle blandt andet tage stilling til om det er god ledelse at fyre en medarbejder på sms.

Jacob Risgaard Tag Ansvar Hjørring

Medejer af coolshop.dk, Jacob Risgaard, delte ud af gode råd og erfaringer til iværksættere.

Tag Ansvar Hjørring

Arbejdsmiljøchef Lars Andersen under sit oplæg om at forebygge stress i virksomheder.

Debat tag ansvar hjørring

Ugen igennem var pop-up butikken fyldt godt op til spændende debatter.

Paneldebat

Panelet til eftermiddagens debat om iværksætteri i Danmark.