Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Torsdag: Forebyggelse af stress

TILMELDING
Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Inspirationsmøde og debat: Stop stress

14:00 - 16:00
Lars Andersen, Arbejdsmiljøchef, Lederne
Bente Bredgaard, fastholdelses- og virksomhedskonsulent, Jobcenter Hillerød Kommune
Mette Cordt, HR-chef, Konica Minolta
Susie Kjær, chefkonsulent & arbejds-og erhvervspsykolog, Niras Joblife
Adam Fink, CVP HR Partner, Novo Nordisk
Bent Berthold Schultz, seniorkonsulent, Niras

Inspiration til dig som leder: Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos medarbejderne.


Oplægsholder er arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen, som har mere end 20 års erfaring med rådgivning af ledere og medarbejdere omkring forebyggelse og håndtering af stress.


Pause med kaffe og kage
Paneldebat: Mød en række stærke ledere og eksperter i stressforebyggelse, og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress i de danske virksomheder. Bliv inspireret og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem
Du får fire guides med hjem, der styrker din ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress hos dig selv og dine medarbejdere. Guidesene er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.

Tilmeld dig her

Kom og mød:

Bente Bredgaard, fastholdelses- og virksomhedskonsulent, Jobcenter Hillerød kommune
Hillerød kommune har fokus på tidlig indsats og fastholdelse af stresssygemeldte. Bente Bredgaard har det store overblik over tilbud til virksomheder og forskellige muligheder for at hjælpe den enkelte med at bevare sit job.

Bent Berthold Schultz: arbejds- og organisationspsykolog i Niras
Bent er cand.psych.aut. med flere års erfaring med at rådgive virksomheder og ledere i hvordan de konkret kan forebygge og håndtere stress.

Adam Fink, CVP HR Partner, Novo Nordisk
Novo har de seneste år arbejdet mere systematisk med såvel forebyggelse som håndtering af stress. De har udviklet forskellige metoder - blandt andet en, hvor problemer man ikke kan løse på eget niveau sendes videre til det næste.  

Mette Cordt, HR-chef, Konica Minolta
Hos Konica Minolta har de en værdi om at gøre livet for medarbejdere komfortabelt og tilfredsstillende, give et sikkert arbejdsmiljø og respektere den enkelte medarbejders personlighed og individualitet. Konica Minolta har flere og flere arbejdspladser i andre lande, og work-life balancen hos medarbejderne er derfor i stigende grad en udfordring, som virksomheden forholder sig til. 

Susie Kjær, chefkonsulent & arbejds- og erhvervspsykolog, Niras Joblife
Susie Kjær har gennem 20 år arbejdet som rådgiver med organisations- og ledelsesudvikling og det psykiske arbejdsmiljø som f.eks. at forebygge konflikter, stress og mobning. Hun har hjulpet mange virksomheder og ledere med at løse de udfordringer og dilemmaer de møder, når de arbejder med stress og trivsel. 
+ Vis mere

For skoleklasser