Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Onsdag: Tag ansvar for iværksætteri

TILMELDING
Tag ansvar for iværksætteri

Kom og oplev

Inspirationsmøde og debat: Tag ansvar for Iværksætteri

13:00 - 16:00
Casper Blom, serieiværksætter og forfatter
Flemming Troelsen, iværksætterkonsulent, Væksthuset Hovedstadsregionen
Lars Klitgaard Danscher, senior operations manager, Venture Cup
Klaus Markussen (V), spidskandidat
Anette Jensen, stifter og ejer, Flying Nurses
Tobias Heiberg Jørgensen, lektor og chefkonsulent, UCC
Bjarne Henning Jensen, ledelsesrådgiver, Virksom

Kom og hør historien om Casper Blom, der med 300 kr. på lommen startede sin første virksomhed som 12-årig med at sælge brugte golfbolde. I en alder af 22 år solgte han virksomheden med millionomsætning. Casper Blom er i dag 25 år og en ivrig iværksætter, der lige nu har gang i flere forskellige virksomheder og som ofte er ude at inspirere skoleklasser med sin historie.


Casper Bloms mantra er, at han vil have det sjovt, når han står op. Han har derfor ikke nogle lange corporate tre års-planer, men fører sine idéer ud i livet fra dag til dag. Man skal kunne gribe mulighederne, når de opstår. Og man skal huske at tænke: Hvad er det værste, der kan ske? Skynd dig at melde dig til foredraget, som i den grad inspirerer til at turde tænke ud af boksen.

Hør også paneldebatten, hvor en række centrale aktører inden for iværksætteri stiller skarpt på, hvordan vi skaber rammerne for, at iværksætteriet i Danmark trives og får de bedste vilkår både lokalt og nationalt.

Efter debatten byder vi på forfriskninger, og du får rig lejlighed til at netværke med andre iværksættere, ejerledere, meningsdannere samt paneldebatdeltagerne.

Tilmeld dig her

Til debatten kan du møde:

Casper Blom, serieiværksætter og forfatter
”Just f*ing do it” er Casper Bloms mantra og titlen på hans første bog. Casper Blom har fra en tidlig alder været en ildsjæl, der vil fremad i verden. Han vandt i 2012 IVÆKSTprisen som Årets Unge Håb, og hans historie er til stor inspiration for mange, både for nystartede iværksættere og til dem, med flere år bag sig.

Flemming Troelsen, iværksætterkonsulent, Væksthuset Hovedstadsregionen
Væksthuset tilbyder uvildig og professionel sparring til vækstvirksomheder og hjælper hvert år mere end 1000 virksomheder med at realisere deres vækstpotentiale. Flemming Troelsen giver startups sparring til, hvordan du som iværksætter sætter handling bag ordene og gør forretningen bæredygtig.

Lars Klitgaard Danscher, senior operations manager, Venture Cup
Venture Cup er en af verdens førende organisationer indenfor arbejdet med startups, innovation og entreprenørskab i universitetsverdenen. Venture Cup er en fælles platform for alle de danske universiteter, og en af opgaverne er at bygge bro mellem startup-talenter fra universiteterne og erhvervslivet via samarbejde og udviklingsprogrammer, blandt andet i form af Skandinaviens største mentornetværk.

Klaus Markussen (V), 2. viceborgmester i Hillerød Kommune 
Klaus Markussen har været politisk leder af Venstre i Hillerød siden 2005 og er Venstres borgmesterkandidat til kommunalvalget i år. Han har tidligere været folketingskandidat for Venstre, samt stedfortrædende folketingsmedlem i 2017. Klaus Markussen er chef for Business Intelligence i Arriva Danmark og har førhen arbejdet i Forsvaret og Lundbeck A/S.

Anette Jensen, stifter og ejer af Flying Nurses
Anette Jensen arbejdede i mange år med salg af behandlingspakker til patienter med fx parkinson. I den forbindelse mærkede hun behovet for at kunne tilknytte private sygeplejersker med det formål at gøre overgangen fra indlæggelse på hospital til udskrivelse til hjemmet så nem og problemfri som muligt. Dette gav startskuddet til Flying Nurses og ”følg patienten hjem”-service.


Tobias Heiberg Jørgensen, lektor og chefkonsulent, UCC
Tobias Heiberg Jørgensen er leder af Professionshøjskolen UCC’s faglige miljø for digitalisering og læring. Han er desuden national projektleder af satsningen ’ProfessionsKapacitet’, som sætter fokus på kapacitetsopbygning i forhold til innovation og teknologiforståelse i samarbejde med 26 kommuner og på tværs af de syv professionshøjskoler landet over.

Debatten faciliteres af Bjarne Henning Jensen, der er ledelsesrådgiver i Ledernes søsterorganisation Virksom, og som arbejder med ejerledere og deres virksomheder. I de seneste år har Bjarne desuden haft særligt fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

+ Vis mere

For skoleklasser