Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Uddannelse

Kom og oplev

Debat og åbningsreception: Uddannelseskvalitet og kompetencebehov

14:30 - 15:45
Dorte Meldgaard (C), borgmester og spidskandidat
Inge Prip, direktør, Erhvervsskolen Nordsjælland
Jane Holstein, forstander, New Nordic Youth
Line Visti Andersson, HR chef, Orbicon
Svend Askær, formand, Lederne
Torkild Justesen, direktør, Lederne

Uddannelse og læring hele livet er et vilkår, hvis vi skal matche kompetencebehovene på et stærkt foranderligt arbejdsmarked. Men spørgsmålet er, om den måde, vi har organiseret uddannelsessystemet og sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsliv på i dag, er fremtidssikret? Eller om vi har behov for helt at gentænke sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsmarked?


Det er nogle af de spørgsmål, vi har inviteret en række visionære uddannelses- og virksomhedsledere til at debattere.

Efter debatten byder vi på champagne og snacks, mens du kan gå på opdagelse i butikken og netværke med andre ledere og meningsdannere fra dit lokalområde og dele viden, inspiration og erfaringer om lederskab, uddannelse og ansvar.

Tilmeld dig her

Du kan møde:

Dorte Meldgaard (C), borgmester i Hillerød Kommune
Dorte Meldgaard står i spidsen for Hillerøds overordnede vision ”Læring og Livskræft”. Visionen er byrådets fælles fodslag og retning for det politiske arbejde årene frem. Et helt særligt fokus for fremtidens Hillerød er samspillet mellem Lifescience, beskæftigelse, erhvervsliv og uddannelsesliv i Hillerød.

Inge Prip, direktør, Erhvervsskolen Nordsjælland
Inge Prip sætter som øverste leder for Erhvervsskolen Nordsjælland fokus på strategi og udvikling. Hun interesserer sig særligt for ungdomsuddannelser, brobygning og efteruddannelse. Blandt flere poster er hun medlem af strategisk uddannelsesforum Nordsjælland. 

Jane Holstein, forstander ved New Nordic Youth - Efterskolen for iværksætteri
Jane Holstein er forstander for Danmarks første efterskole for iværksætteri. Eleverne på skolen efterspørger et alternativ til det klassiske uddannelsessystem. Skolen har som mål at være førende i udvikling af faglige og sociale kompetencer inden for iværksætteri og samarbejder med mange lokale, såvel som nationale og globale aktører.

Line Visti Andersson, HR chef, Orbicon
Medarbejderne i Orbicon arbejder med klimaudfordringer, urbanisering og rent vand til alle i Danmark og på verdensplan. Deres kompetenceområder spænder fra at være totalrådgiver på FN byen til udvikling af naturpleje med kampvogne. Fra effektiv infrastruktur til byrum der er til at leve i. Orbicon er altid på udkig efter dygtige og innovative fagfolk, hvilket ifølge deres HR chef Line ikke kommer i standardmål, hvorfor uddannelse heller ikke bør. 

Svend Askær, formand for Lederne
Svend Askær var med i de seneste trepartsdrøftelser om praktikpladser til unge, hvor regeringen og arbejdsmarkedets parter blev enige om en række konkrete tiltag for at sikre praktikpladser for fremtidens unge. Han deltager desuden i trepartsdrøftelserne i efteråret 2017 om voksen- og efteruddannelsesområdet.


Debatten faciliteres af Torkild Justesen, direktør i Lederne. Torkild Justesen er direktør for Kendskab i Lederne og bindeled til Ledernes politiske bagland.

+ Vis mere

For skoleklasser