Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Hillerød i uge 43

Ledernes Danmarksturné: Hillerød uge 43


Lederne åbnede pop-up butik i Hillerød fra den 23. oktober - 27. oktober i smukke omgivelser på Slotsgade 9B i Hillerød i uge 43. Vi omdannede butikken til et mødested for gode kræfter med temaet "tag ansvar". I løbet af ugen satte vi fokus på uddannelse, frivillighed, iværksætteri, forebyggelse af stress og ledelse. Læs hvordan ugen forløb her. 

Mandag åbnede borgmester Dorte Meldgaard (C) og Svend Askær pop-up butikken, da det handlede om organiseringen og sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsmarkedet. Politikere, virksomheder og aktører fra folkeskoler, erhvervsskoler og gymnasier deltog alle i debatten. 

Tirsdag var Mr. Motivator, Mark Anthony, forbi for at give gode råd og inspiration til, hvordan man som leder kan motivere sine medarbejdere. Efter oplægget debatterede panelet bestående af en række centraler aktører inden for frivillighed, hvordan man på bedste vis kan arbejde med frivillighed i organisationer. 

Onsdag fortalte serieiværksætter og forfatter Casper Blom om sit iværksættereventyr, der startede som bare 12-årig, hvor han begyndte at sælge brugte golfbolde. Efterfølgende diskuterede panelet, hvordan vi skaber de bedste rammer for at iværksætteri kan trives i Danmark. 

Torsdag satte vi fokus på at forebygge stress. Eftermiddagen startede med et oplæg af arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen, der gav lederne konkrete værktøjer, der effektivt tager hånd om stress hos medarbejderne. Efter oplægget deltog ledere og eksperter i paneldebatten, der handlede om, hvordan vi kan tage ansvar for at stoppe stress i danske virksomheder. 

Fredag var ledelse på dagsordenen. Ledelseskonsulent Anders Amstrup gav de fremmødte nye indsigter og effektive værktøjer til at udstikke en lederkurs, som andre ønsker at følge. Vi rundede af med kommunalvalgsaktuel politikerdebat, hvor borgmester Dorte Meldgaard og spidskandidater til KV17 gav deres bud på, hvad de vil tage mere ansvar for - og hvordan. 

Se billeder, presse og tweets fra ugen i Hillerød herunder. 

Tag Ansvar Hillerød

Katrine og Kelvin åbnede butikken på Slotsgade mandag morgen.

Tag Ansvar Hillerød

Alle formiddage besøgte studerende butikken og var "ledere" for en dag.

Tag Ansvar Hillerød

Formand i Lederne Svend Askær sammen med formand i Lederne Nordsjælland Gitte Winkler.

Tag Ansvar Hillerød

Til paneldebatten mandag debatterede vi sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsmarked.