Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne tager på Danmarksturné og sætter det at tage ansvar til debat. Kig forbi vores pop up-butik, når vi kommer til Hillerød mandag den 23. oktober og holder åbent til og med fredag den 27. oktober. Ugen byder på et program sprængfyldt med interessante foredrag, rådgivning, debatter og meget mere - så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

MANDAG - ONSDAG

Tag ansvar for uddannelse

Mandag: Tag ansvar for uddannelse

Tag ansvar ugen skydes officielt i gang med en åbningsdebat om, hvordan unge vælger den rigtige uddannelse for dem og for Danmark. I debatten deltager Hillerøds borgmester Dorte Meldgaard (C) og centrale aktører fra uddannelsessektoren.

Læs mere
Tag ansvar som frivillig leder

Tirsdag: Tag ansvar for frivillighed

Mr. Motivator, Mark Anthony, guider dig til, hvordan du motiverer dine medarbejdere og for alvor viser din styrke som leder. Efter inspirationsmødet inviterer vi til debat om at tage ansvar med hjertet, når vi hylder frivillige og inspirerer andre til at blive det.

Læs mere
Tag ansvar for iværksætteri

Onsdag: Tag ansvar for iværksætteri

Som bare 12-årig startede han sin første virksomhed, der solgte brugte golfbolde. I dag kan den 25-årige serieiværksætter Casper Blom bl.a. kalde sig millionær og forfatter. Kom og hør Caspers inspirerende rejse som iværksætter og deltag i paneldebatten.

Læs mere

TORSDAG, FREDAG OG FORMIDDAGSTILBUD FOR SKOLEKLASSER

Tag ansvar for stress

Torsdag: Tag ansvar for stress

Ved du, hvordan du kan udøve ledelse, som forebygger stress? Og ved du, hvad du skal se efter, så du kan spotte og håndtere stress i tide? De spørgsmål får du besvaret med konkrete, effektive værktøjer, der både kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at bekæmpe stress. 

Læs mere
tag ansvar for ledelse

Fredag: Tag ansvar for ledelse

Kom til inspirationsmøde med ledelseskonsulent Anders Amstrup, som gør dig klogere på din ledelsesstil, så du kan få mest muligt ud af dine ledelseskræfter og blive en mere optimal og effektiv leder. Vi slutter af med en debat om, hvor dine lokale politikere vil tage ansvar.

Læs mere
Elever

For skoleklasser: Bliv leder for en dag

Vi slår butiksdørene op for klassebesøg hver dag mellem kl. 10 og 14 (onsdag og fredag kl. 10-13) for elever fra lokale skoler. Eleverne får en introduktion til ledelse, og hvad en leders opgaver består i, samt mulighed for selv at prøve kræfter med forskellige ledelsesdilemmaer. 

Læs mere om tilbuddet