Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tilmelding
Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Inspirationsmøde og debat: Stop stress

14:00 - 16:00
Tanja Kirkegaard, forskningsansat, Arbejdsmedicinsk klinik, Regionshospitalet Herning
Marie Isolde Müller, arbejdsmiljørådgiver, Niras Joblife
Eva Remmer Søndergaard, HR Manager, KMC Amba
Dorte Hartvig, kvalitets- og arbejdsmiljøchef, JFP - Jørgen Friis Poulsen A/S

Inspiration til dig som leder: Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig til på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos medarbejderne.

Oplægsholder er arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen. Lars har mere end 20 års erfaring med rådgivning af ledere og medarbejdere omkring forebyggelse og håndtering af stress.

Pause med kaffe og kage

Paneldebat:  Mød en række stærke ledere og eksperter i stressforebyggelse og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress på de danske virksomheder. Bliv inspireret og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem
Du får fire guides med hjem, der styrker din ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress hos dig selv og dine medarbejdere. Guidesene er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.

Tilmeld dig her

Kom og mød

Tanja Kirkegaard, Regionshospitalet Herning.
Tanja Kirkegaard er forskningsansat på Arbejdsmedicinsk klinik, Regionshospitalet Herning. Hun er psykolog og har skrevet ph.d. om kollektiv stress. Senest har hun været projektleder på ”Ledelse af stress”, hvor hun har undersøgt lederes håndtering af medarbejderes stress og de barrierer, som ledere kan opleve i den forbindelse.

Marie Isolde Müller, Niras.
Marie Isolde Müller er erhvervspsykolog og er autoriseret af arbejdstilsynet inden for det ergonomiske, det biologiske, det kemiske og det psykosociale område. Med denne baggrund er hun arbejdsmiljørådgiver hos Niras. I Niras er de af den overbevisning, at stress-koden knækkes ved, at lederen bringer sig selv i spil. Marie Isolde Müller har i sin rådgivning og vejledning fokus på, hvordan lederen kan skabe et fælles ansvar for stress ved at arbejde på alle stadier i forebyggelsen.

Eva Remmer Søndergaard, KMC Amba.
Eva Remmer Søndergaard er HR Manager på KMC Amba. KMC Amba er en af verdens førende producenter af kartoffelbaserede ingredienser til fødevarer og andre forbrugerprodukter. De har base i Brande og eksporterer 95 % af sin produktion til i alt 90 lande. Eva Remmer Søndergaard er ansvarlig for virksomhedens arbejdsmiljøpolitik og særligt håndtering af stress blandt medarbejderne.

Dorte Hartvig, Jørgen Friis Poulsen A/S.
Dorte Hartvig er Kvalitets- og arbejdsmiljøchef hos JFP – Jørgen Friis Poulsen A/S. JFP er totalentreprenører inden for byggeri og arbejder på et væld af boligbyggerier og erhvervsbyggerier, flere sygehuse, plejecentre og andre offentlige byggerier. JFP stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads og stiller derfor store krav til arbejdsmiljø, efteruddannelse, hverdagen på arbejdspladsen og samspillet med privatlivet.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its