Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mandag: Debat om uddannelse og åbningsreception

Tilmelding
Uddannelse

Kom og oplev

Debat: Uddannelseskvalitet og kompetencebehov

14:30 - 15:45
Kent Falkenvig, viceborgmester, Herning Kommune (V)
Anders Frederiksen, institutleder og professor i virksomhedsøkonomi, Aarhus Universitet
Henriette Slebsager, rektor, Erhvervsakademi MidtVest
Jacob Krogsgaard, direktør, Nel Hydrogen Solutions
Svend Askær, formand, Lederne

Uddannelse og læring hele livet er et vilkår, hvis vi skal matche kompetencebehovene på et stærkt foranderligt arbejdsmarked. Men spørgsmålet er, om den måde, som vi har organiseret uddannelsessystemet og sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsliv på i dag, er fremtidssikret? Eller om vi har behov for helt at gentænke sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsmarked?

Det er nogle af de spørgsmål, vi har inviteret en række visionære uddannelses- og virksomhedsledere til at debattere.

Efter debatten byder vi på jazz, champagne og snacks, mens du kan gå på opdagelse i butikken og netværke med andre ledere og meningsdannere fra dit lokalområde og dele viden, inspiration og erfaringer om lederskab, uddannelse og ansvar.

Tilmeld dig her

Du kan møde:

Kent Falkenvig (V), viceborgmester, Herning Kommune
Kent Falkenvig er viceborgmester i Herning Kommune valgt for Venstre. Kent Falkenvig har været medlem af byrådet siden 2010 og har en lang karriere inden for sports- og kulturområdet.

Anders Frederiksen, institutleder og professor i virksomhedsøkonomi, Aarhus Universitet
Anders Frederiksen er institutleder og professor i virksomhedsøkonomi på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi og institut for Virksomhedsledelse på Aarhus Universitet. Anders Frederiksen har blandt andet skrevet artikler om humankapital og betydningen for arbejdsmarkedet og virksomhederne.

Henriette Slebsager, rektor, Erhvervsakademi MidtVest
Henriette Slebsager er rektor for Erhvervsakademi MidtVest, som er et moderne akademi med mere end 1300 studerende og 70 ansatte i Herning og Holstebro. Erhvervsakademiet prioriterer praktisk erfaring og samarbejde med erhvervslivet højt. Af samme grund er der minimum 12 ugers praktik på alle akademiets uddannelser.

Jacob Krogsgaard, direktør i Nel Hydrogen A/S. Jacob Krogsgaard stiftede virksomheden i 2003 sammen med Mikael Sloth under navnet H2Logic. I 2015 solgte de det til Nel ASA. Selskabet leverer tankstationer til brintbiler og har vist vejen for en stærkt voksende bilteknologi: Brintbilerne. Jacob Krogsgaard har en ingeniørbaggrund og har været iværksætter hele sin karriere.

Svend Askær, formand for Lederne. Svend Askær har været formand for Lederne siden 2001. Uddannelse har altid været et vigtigt punkt på Ledernes dagsorden, og Lederne er repræsenteret i flere uddannelsespolitiske udvalg. Svend Askær deltager i trepartsdrøftelserne i efteråret  om voksen- og efteruddannelsesområdet.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its