Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne har igennem hele uge 40 sat ansvar på dagsordenen i Herning.


Mandag
 var uddannelse på menuen. Viceborgmester i Herning Kommune Kent Falkenvig var blandt dem, der var repræsenteret i debatten om, hvordan vi kan sikre at unge tager den rigtige uddannelse i fremtiden, så uddannelsessektoren og det flygtige arbejdsmarked passer sammen fremover. 

Tirsdag var en række frivillige ildsjæle samlet for at fortælle om, hvordan de tager ansvar med hjertet. Inden det gav Mr. Motivator Mark Anthony gode råd og inspiration til, hvordan man kan motivere sin medarbejdere og for alvor vise sin styrke som leder. 

Onsdag satte vi fokus på iværksætteri. Serieiværksætter og forfatter Casper Blom fortalte om sin kometkarriere, der startede, da han som bare 12-årig startede sin første virksomhed, som solgte brugte golfbolde. 

Torsdag tog vi hånd om stress. Eftermiddagen startede med et oplæg af arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen, der gav lederne konkrete værktøjer, der effektivt tager hånd om stress hos medarbejderne. Efter oplægget deltog ledere og eksperter i paneldebatten, der handlede om, hvordan vi kan tage ansvar for at stoppe stress i danske virksomheder. 

Fredag havde vi besøg af ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen, der gav de fremmødte ledere værktøjer og inspiration til, hvordan de bliver den mest optimale og effektive leder. Vi rundede ugen af med politisk debat. Her blev de lokale politikere spurgt, hvad de vil tage mere ansvar for og hvorfor. 

Se billeder og tweets fra Tag Ansvar-ugen i Herning herunder. 

Herning pop-up butik

Den røde løber var slået ud foran Ledernes pop-up butik i Herning.

Herning Tag Ansvar pop-up butik

Butikken lå centralt i MCH Messecenter Herning.

Tanja Kirkegaard Marie Isolde Muller Eva Remmer Søndergaard Dorte Hartvig Lederne Tag Ansvar

Tanja Kirkegaard, Marie Isolde Müller, Eva Remmer Søndergaard og Dorte Hartvig til torsdagens inspirationsmøde "Stop stress".

Lars Andersen Tag Ansvar Herning

Arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen gav tilskuerne gode råd og værktøjer til at forebygge stress.

Mark Anthony Tag Ansvar Herning

En af Europas førende indenfor motivation Mark Anthony trak fulde huse i pop-up butikken tirsdag for at fortælle om motivation som et vigtigt lederværktøj.

Tag ansvar i Herning

Mandag var Kent Falkenvig, Jacob Krogsgaard, Jesper Geertsen, Henriette Slebsager og Anders Frederiksen forbi for at debattere fremtidens uddannelse.