Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne tager på Danmarksturné og sætter det at tage ansvar til debat. Kig forbi vores pop up-butik, når vi kommer til Herning mandag den 2. oktober og holder åbent til og med fredag den 6. oktober. Ugen byder på et program sprængfyldt med interessante foredrag, oplæg, debatter og meget mere - alt er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.

MANDAG - ONSDAG

Tag ansvar for uddannelse

Mandag: Tag ansvar for uddannelse

Tag ansvar ugen skydes officielt i gang med en åbningsdebat om, hvordan unge vælger den rigtige uddannelse for dem og for Danmark. I debatten deltager Hernings viceborgmester Kent Falkenvig og centrale aktører fra uddannelsessektoren.

Læs mere
Tag ansvar som frivillig leder

Tirsdag: Tag ansvar som frivillig leder

Få inspiration til at motivere dine medarbejdere af Mark Anthony, der er en af Europas førende kapaciteter inden for motivation. Senere på dagen byder vi på en netværksdebat, hvor eksperter og virksomheder inden for frivilligt arbejde deler viden og danner netværk. 

Læs mere
Tag ansvar for iværksætteri

Onsdag: Tag ansvar for iværksætteri

Kom og hør historien om Casper Blom, der med 300 kr. på lommen startede sin første virksomhed som 12-årig med at sælge brugte golfbolde. Hør også paneldebatten, hvor vi stiller skarpt på, hvordan vi kan sikre rammerne for, at iværksætteri kan trives i Danmark.  

Læs mere

TORSDAG, FREDAG OG FORMIDDAGSTILBUD FOR SKOLEKLASSER

Tag ansvar for stress

Torsdag: Tag ansvar for stress

Ved du, hvordan du kan udøve ledelse, som forebygger stress? Og ved du, hvad du skal se efter, så du kan spotte og håndtere stress i tide? De spørgsmål får du besvaret med konkrete, effektive værktøjer, der både kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at bekæmpe stress. 

Læs mere
tag ansvar for ledelse

Fredag: Tag ansvar for ledelse

Kom til gå-hjem-møde med ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen, der giver dig nye og effektive værktøjer, så du kan blive den mest optimale og effektive lederversion af dig selv. Vi inviterer også til politikerdebat, hvor dine lokale politikere debatterer, hvad de vil tage ansvar for. 

Læs mere
Elever

For skoleklasser: Bliv leder for en dag

Vi slår butiksdørene op for klassebesøg hver dag mellem kl. 10 og 14 (onsdag og fredag kl. 10-13) for elever fra lokale skoler. Eleverne får en introduktion til ledelse, og hvad en leders opgaver består i, samt mulighed for selv at prøve kræfter med forskellige ledelsesdilemmaer. 

Læs mere om tilbuddet