Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mandag: Uddannelse

Kom til åbningsreception med livemusik og borgmesterbesøg, få professionel rådgivning og vær med til den store uddannelsesdebat.

Uddannelse

PROGRAM

Få personlig rådgivning om uddannelse og kurser

10:00 - 14:00

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og bliv rustet til at vælge den rigtige efteruddannelse. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Uddannelsesrådgivning: Få konkret bud på, hvad du kan gøre for din udvikling som leder.


Vælg det rigtige kursus: Bliv guidet til det rigtige lederkursus.


Tilmeld dig her


+ Vis mere

Få personlig rådgivning om karriere og løn

10:00 - 14:00

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og styrk din lederkarriere. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Få en professionel LinkedIn-profil: Få en vurdering af din LinkedIn-profil og bliv guidet til, hvordan du trin-for-trin opbygger en professionel LinkedIn-profil, der styrker din jobsøgning.


Ansøgning og CV-sparring: Få feedback på dit CV og ansøgning, som kan hjælpe dig med at sælge dig selv bedst muligt.


Spot dine lederkompetencer:  Få et konkret værktøj til, hvordan du målrettet kan afdække og arbejde med din kompetenceprofil.


Bliv klog på dine lederværdier: Kom og få en snak om, hvordan du kan kortlægge dine lederværdier og stå stærkere i lederjobbet.


Elevatortalen – dig selv på 30 sekunder: Bliv klædt på til, hvordan du kan præsentere dig selv på 30 sekunder.


Jobsamtalen: Kom og få gode råd og fif til, hvordan du gør et overbevisende indtryk til jobsamtalen.


Tilmeld dig her


LØNRÅDGIVNING

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere, så du står stærkt til næste lønforhandling. Bliv også klogere på, hvordan du sikrer din økonomi, hvis du mister dit job. Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Vælg imellem:


Få mere i løn: Med udgangspunkt i vores lønstatistik får du svar på, hvad du kan kræve til din næste lønforhandling. Du får også hjælp til at finde den bedste taktik og de rigtige argumenter for, at du skal have mere i løn.


Få løn – også hvis du mister dit arbejde: De færreste kan leve af dagpenge, hvis de mister deres job. Se, hvad en lønsikring kan gøre for din økonomi, og få råd og vejledning til at vælge den rigtige lønsikring for dig.


Tilmeld dig her


+ Vis mere

Få en gratis personlighedsprofil

10:00 - 14:00

Book en individuel rådgivning med en vores professionelle rådgivere og få en gratis personlighedsprofil. Bliv klog på din personlige lederstil, og hvordan du kan opnå større trivsel og succes i jobbet ved at fokusere på dine styrker. 


Rådgivningen varer 25 minutter og er gratis, uanset om du er medlem af Lederne eller ej.


Tilmeld dig her


+ Vis mere

Debat: Sådan får vi skabt flere praktikpladser

14:30 - 15:45
Jacob Bjerregaard (S), Borgmester, Fredericia Kommune
Svend Askær, formand, Lederne
Jens Gamauf Madsen, direktør, IBC (International Business College)
Frank Fjord, direktør, Carlsberg
Henning Aaberg, uddannelseschef, Prakticenter EUC-Lillebælt
Maja Vestergaard Nielsen Grøn, under uddannelse til procesoperatør. I praktik på Hedensted Spildevand
Jonas Christian Kramer Poulsen, under uddannelse til smed. I praktik hos Thorkild Madsen Smede og Maskinværksted

Danmark har brug for flere praktikpladser, flere unge der vælger faglige uddannelser, og ikke mindst at uddannelsessystemet støtter op om og skaber et solidt grundlag for de danske produktionsvirksomheder. Vær med, når Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard og formand for Lederne Svend Askær skyder Tag Ansvar-ugen officielt i gang og lægger op til debat om praktikpladser og unges uddannelsesvalg.


Vi samler politikere og centrale aktører fra folkeskoler, erhvervsskoler, gymnasier og virksomheder til en debat om, hvordan vi sikrer, at de unge vælger den rigtige ungdomsuddannelse for dem og for Danmark. Vi stiller skarpt på, hvordan vi får sat en stopper for den desperate mangel på praktikpladser? Hvordan får vi flere unge til at vælge erhvervsskoleuddannelserne, så vi i fremtiden ikke kommer til at mangle faglært arbejdskraft? Og hvordan opnår vi en bedre balance mellem de unges ønsker til uddannelse og erhvervslivets behov? Det vil vi gerne have dine input til.


Tilmeld dig her


Debatten skydes i gang med korte oplæg fra Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard og Ledernes formand Svend Askær. Efter oplæggene slippes debatten løs med en række lokale aktører. Hør blandt andet de unge praktikanter selv, Søren Christensen fra ECM Industries og Henning Aaberg, uddannelseschef i Praktikcenter EUC-Lillebælt. Vi håber på nogle gode diskussioner, der munder ud i løsningsforslag og idéer, der kan leve videre hos jer, og som vi kan tage med os, når Tag Ansvars-karavanen drager videre ud i landet for at sætte fokus på uddannelse.


Til debatten kan du møde:


Jakob Bjerregaard: Socialdemokrat og borgmester i Fredericia siden 2013.


Svend Askær: Formand for Ledernes Hovedorganisation. Svend var med i trepartsdrøftelserne i 2016 om praktikpladser til unge, hvor regeringen og arbejdsmarkedets parter blev enige om en række konkrete tiltag for at sikre praktikpladser for fremtidens unge.


Jens Gamauf Madsen: Direktør i IBC (International Business College), der er den største uddannelsesinstitution i trekantsområdet. IBC udbyder alle typer af ungdomsuddannelser og har afdelinger i Kolding, Åbenrå og Fredericia.


Frank Fjord: Direktør i Carlsberg Brewing & Processing. Carlsberg er Danmarks største bryggeri og en af de største arbejdspladser i trekantsområdet. Med bryggeri og tapperi placeret i Fredericia er Carlsberg en betydelig spiller i forhold til at skabe praktikpladser til unge.


Henning Aaberg: Uddannelseschef i Praktikcenter EUC-Lillebælt. Henning har overblikket over praktikpladssituationen og har et stort kendskab og netværk til de lokale virksomheder.


Maja Vestergaard Nielsen Grøn: Er under uddannelse på EUX til procesoperatør og i praktik på virksomheden Hedensted Spillevand.


Jonas Christian Kramer Poulsen: Er under uddannelse til smed og  i praktik i Thorkild Madsen Smede og Maskinværksted.


+ Vis mere

Åbningsreception

15:45 - 17:00

Kig forbi Tag Ansvar-butikken, hvor vi byder på champagne, snacks og livemusik, mens du kan gå på opdagelse i butikken og netværke med andre ledere og opinionsdannere fra dit lokalområde og dele viden, inspiration og erfaringer om lederskab og ansvar.

+ Vis mere