Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Fredericia uge 17

Hvad er god ledelse? Og hvordan tager vi ansvar for de unges uddannelse? En hel uge i ledelsens tegn blev rundet flot af med en god debat om, hvordan ledere kan blive bedre til at tage ansvar. Se her en billedereportage fra Tag ansvar-ugen i Fredericia.

Lederne har igennem hele uge 17 sat emnet » ansvar « på dagsordenen. Vi åbnede en pop up-butik i gågaden i Fredericia og satte hver dag i ugen fokus på et nyt tema, som blev debatteret af lokale politikere, erhvervsledere og meningsdannere.  

Vi debatterede uddannelse, efter- og videreuddannelse og praktikpladser, frivillig ledelse, mangfoldighed, stress, trivsel og diversitet på arbejdspladserne. Det meste ud fra en lokal vinkel, som satte fokus på de aktuelle udfordringer, der er i Fredericia og omegn.

Ledernes flotte pop up-butik i gågaden er klar til at modtage gæster på åbningsdagen.

Borgmester Jacob Bjerregaard åbnede Tag Ansvar-butikken mandag med debat om, hvordan vi i fællesskab kan tage ansvar for praktikpladser til erhvervsuddannelserne.

To lokale virksomheder fortæller, at det er god employer branding at tage socialt ansvar for personer, der af den ene eller den anden grund er havnet på på kanten af arbejdsmarkedet.

Politikere og centrale aktører fra folkeskoler, erhvervsskoler mm. debatterer, hvordan vi sikrer den rigtige ungdomsuddannelse for de unge og for Danmark.

Afslutningsdebat med lokale politikere, heriblandt tidligere formand for SF Villy Søvndal, som debatterer, hvad der aktuelt er størst behov for at tage ansvar for.

Se stemningsvideo fra pop up-butikken