Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Folkemøde: Pisk eller gulerod?

- trivsel og performance på arbejdspladsen

Mød Lederne på Folkemødet på Bornholm til en spændende debat om, hvad lederen skal involvere sig i, når trivsel og performance skal gå hånd i hånd på arbejdspladsen? 

"90 procent af voksne mennesker bruger deres vågne tid på at lave noget, de egentlig ikke vil lave, på steder, de egentlig ikke vil være”, ifølge psykologen Barry Schwartz. Intet er stærkere end mennesker, der gør, hvad de gør, fordi de gerne vil. Det store spørgsmål er: hvad skal der til? Hvordan skabes de bedste rammer for tilfredse og passionerede medarbejdere – der gør, hvad de gør, fordi de gerne vil?

Alt for mange arbejdspladser fremmer medarbejdernes performance ved pisk eller gulerod. Samtidig er der fokus på medarbejdernes trivsel og det bæredygtige arbejdsliv. Hvad hvis den moderne arbejdsplads tog udgangspunkt i medarbejdernes trivsel? Hvad skal lederen involvere sig i, når trivsel og performance skal gå hånd i hånd på arbejdspladsen?

DONG Energy og Lederne sætter pisk eller gulerod – trivsel og performance til debat, når Hanne Blume, DONG Energy, Torkild Justesen, Lederne og Imran Rashid, speciallæge diskuterer fremtidens arbejdsplads.

Tid og sted
Det sker fredag den 16. juni kl. 15.00-16.00 på Folkemødet, Advice-scenen (B4) på Strandvejen ved Nordlandshallen.

Læs mere på folkemødets hjemmeside

Om paneldeltagerne

Hanne Blume, DONG, Folkemødet på Bornholm

Hanne Blume, HR-direktør i DONG Energy

Hanne Blume har som HR-direktør i DONG Energy gennem længere tid haft fokus på det givende arbejdsliv, hvor muligheden for, at arbejdet beriger og ikke kun slider, er i fokus. Derudover har hun blandt andet været med til at indføre søvnpolitik over for medarbejderne i DONG Energy ud fra opfattelsen af, at søvn og stress hænger tæt sammen.
Imran Rashid, speciallæge på Aleris-Hamlet

Imran Rashid, speciallæge og forfatter til bogen "Sluk"

Imran Rashid er fortaler for, at fremtidens ledere tager meget større ansvar for medarbejdernes mentale og fysiske balance og sundhed herunder søvnvaner, mental restitution og bevægelse i løbet af dagen. Imran Rashid mener således, at mange danske virksomheder blander sig for lidt i medarbejdernes trivsel og hverdag uden for jobbet.

Torkild Justesen, direktør i Lederne, Folkemødet på Bornholm

Torkild Justesen, direktør i Lederne

Torkild Justesen er direktør i Lederne og byder ind med indsigt og synspunkter omkring udfordringerne ved at arbejde med work-life balance og performance på en facon, der har fokus på at skabe ramme for tilfredse og passionerede medarbejdere.
Peter Qvortrup Geisling, læge, Folkemødet på Bornholm

Peter Qvortrup Geisling, moderator

Peter Qvortrup Geisling er læge, journalist og studievært, samt en erfaren moderator. Han faciliterer debatten om trivsel og performance på arbejdspladsen.