Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Mød Lederne på Folkemødet til en spændende debat om, hvorvidt der er rum til at lede i den offentlige sektor, og hvordan der skabes de bedste vilkår for god ledelse.

Mange offentlige ledere tør ikke lede, lyder hovedkonklusionen i en dansk undersøgelse. God ledelse er fundamentet for, at den offentlige sektor kan levere god service til borgerne. For at give bedre rammer for at løse den offentlige sektors mange opgaver – og skabe de bedst mulige resultater – har regeringen nedsat en ledelseskommission for at fremme god ledelse i hele den offentlige sektor.

I paneldebatten sætter Lederne ligesom ledelseskommissionen fokus på, hvad der skal til for at skabe ledelsesrum i den offentlige sektor. Panelet med Svend Askær (formand, Lederne), Marianne Thyrring (direktør i DMI) og David Hellemann (koncerndirektør i Nykredit) – begge medlemmer af Regeringens Ledelseskommission – samt Lone Pagh (lektor ved VIA) diskuterer under kyndig ledelse af Cecilie Beck fra TV2, hvad der skal til for at give offentlige ledere lyst til - og mod på – at tage ansvar.

Tid og sted
Det sker fredag den 16. juni kl. 18.00-19.00 på Folkemødet, Advice-scenen (B4) på Strandvejen ved Nordlandshallen.

Læs mere på folkemødets hjemmeside

Om paneldeltagerne

Marianne Thyring, direktør i DMI, Folkemødet på Bornholm

Marianne Thyrring, direktør i DMI

Marianne Thyrring er direktør i DMI og tidligere departementchef i Miljøministeriet. Hun er medlem af regeringens ledelseskommission, der blev nedsat i foråret 2017 og som skal give anbefalinger til, hvordan kvaliteten af ledelsen i den offentlige sektor kan styrkes.

David Ellemann, Nykredit, Folkemødet på Bornholm

David Hellemann, koncerndirektør i Nykredit

David Hellemann karriere spænder fra økonomidirektør i DR over departementschef i Finansministeriet til bankdirektør i Nordea og nu koncerndirektør i Nykredit. Han er desuden medlem af regeringens ledelseskommission, som skal give anbefalinger til, hvordan kvaliteten af ledelsen i den offentlige sektor kan styrkes. 

Lone Pagh, lektor cand.jur. og journalist, VIA Efter- og videreuddannelse, Folkemødet på Bornholm

Lone Pagh, cand.jur. og lektor

Lone Pagh er cand.jur., lektor i VIA UC og tilknyttet CLOU (Center for Ledelse og organisationsudvikling). Hun beskæftiger sig med ledelse og ledelsesret med særligt fokus på offentlige ledere.

Svend Askær, formand for Lederne, Folkemødet på Bornholm

Svend Askær, formand for Lederne

Svend Askær kom til Lederne i 1982 og har blandt andet været administrerende direktør, før han i 2001 overtog posten som formand og derved fik det overordnede politiske og administrative ansvar for organisationen. Han har som formand for Lederne bl.a. fokus på, hvordan offentlige ledere får de bedst mulige rammer og vilkår til at udøve god ledelse.

Cecilie Beck, journalist, Folkemødet på Bornholm

Cecilie Beck, moderator

Cecilie Beck er journalist og studievært, samt en erfaren moderator. Hun faciliterer debatten om, hvorvidt offentlige ledere ikke tør lede.