Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Inspirationsmøde og debat: Stop stress

14:00 - 16:00
Bent Würsching, erhvervspsykolog, Arbejdsmiljøeksperten
Sanne Kristensen, kvalitet-, miljø- og arbejdsmiljøkoordinator, A/S Ribe Jernindustri
Thomas Sillesen, bestyrelsesformand, BIIR
Hanne Holm Hansen, sektionsleder, Esbjerg Kommune
Signe Tønnesen, chefkonsulent, Lederne
Inspiration til dig som leder: Eftermiddagen starter med et oplæg, der klæder dig til på til at forebygge og håndtere stress som leder. Du får viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til effektivt at tage hånd om stress hos medarbejderne. 

Oplægsholder er chefkonsulent i Lederne Signe Tønnesen. Signe Tønnesen rådgiver og underviser ledere i forebyggelse og håndtering af stress og står i spidsen for Ledernes indsats for at knække stresskurven.
Pause med kaffe og kage
Paneldebat: Mød en række stærke ledere og eksperter i stressforebyggelse og hør deres bud på, hvordan vi tager ansvar for at stoppe stress på de danske virksomheder. Bliv inspireret og gå i dialog med panelet omkring, hvordan vi skaber de løsninger, der kan være med til at knække stresskurven.

Få fire guides om stress med dig hjem
Du får fire guides med hjem, der styrker din ledelsesmæssige værktøjskasse, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress hos dig selv og dine medarbejdere. Guidesene er skrevet af Malene Friis Andersen og Marie Kingston, som er eksperter inden for stressforebyggelse i Danmark.

Tilmeld dig her

Kom og mød:


Bent Würsching, erhvervspsykolog i ArbejdsmiljøEksperten
ArbejdsmiljøEksperten, som er en landsdækkende arbejdsmiljørådgiver. Bent Würsching har indgående kendskab til en lang række emner relateret til psykisk arbejdsmiljø – herunder stress og forebyggelse og er bl.a. tidligere indehaver af BW Consult, samt tilknyttet University College Lillebælt og University College Syddanmark. Bent har flere lederuddannelser bag sig, samt en kandidatgrad i Governance and organisation fra Aalborg Universitet.

Hanne Holm Hansen, sektionsleder i Esbjerg kommune
Hanne Holm er sektionsleder i ”Sygedagpenge-afdelingen”, der står for den konkrete opfølgning og vejledning af sygemeldte borgere i Esbjerg Kommune. Kommunen tilbyder en bred vifte af tilbud til stressramte men også til deres arbejdsplads. Kommunen afholder bl.a. efter behov rundbordssamtaler hos virksomhederne med deltagelse af relevante fagpersoner: socialrådgiver, fysioterapeut eller psykolog.
 
Sanne Kristensen, kvalitet-, miljø- og arbejdsmiljøkoordinator, A/S Ribe Jernindustri 
Ribe Jernindustri A/S er den førende danske producent af radiatorer og konvektorer. Der er 115 ansatte i alt og al produktion foregår i Ribe. Hos Ribe Jernindustri er et godt og sundt arbejdsmiljø i både produktionen og på kontorer meget vigtigt og arbejdsmiljøorganisationen og ledelsen arbejder hele tiden på at optimere og forbedre arbejdsmiljøet.

Thomas Sillesen, bestyrelsesformand i BIIR

BIIR er et konsulenthus med 200 ingeniører, projektledere og konstruktører. I virksomheden har de tillid til hinandens kompetencer, respekt for kollegernes dømmekraft og sætter det værdifulde arbejdsliv øverst. De tror på, at de ved at være ansvarlige kollegaer, kan have en virksomhed uden ledere, procedurer og regler. Hvis det lyder som en kliché, så kom og mød dem.
+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its