Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Tag Ansvar for ledelse 850x260

Kom og oplev

Inspirationsmøde: Dyrk din lederpower

13:15 - 15:15
Jacob Steendahl Nielsen, Indehaver og ledelseskonsulent, Howbiz

Få inspiration til at finde den rette magtbalance i dit lederskab til gavn for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Du bliver klogere på din ledelsesstil, og hvordan din lederpower påvirker dine kolleger og medarbejdere. Og du får indblik i, hvordan du udstikker en kurs, som andre ønsker at følge.


Ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen giver dig nye indsigter og effektive værktøjer, så du får mest muligt ud af dine ledelseskræfter og kan være den mest optimale og effektive lederversion af dig selv.

Jacob Steendahl Nielsen er ph.d. i Operation Management og har en kandidatgrad i Organisation og Strategi. Han har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, blandt andet Velux, Spar Nord, JA Plast, SKAT og Bang & Olufsen.

Debat om dilemmaer i ledelse
Som leder står du ofte overfor forskellige dilemmasituationer, når beslutninger skal træffes. Hvad er egentlig god ledelse? Hvilken beslutning ville du tage i en given situation? Og hvorfor? Vær med, når vi under sidste del af inspirationsmødet skaber rum for en vigtig og tankevækkende debat om dilemmaer i ledelse. Vi præsenterer en række dilemmaer, og du er med til at sætte scenen for den bedste beslutning. Dilemmaerne får du med hjem, så du kan afprøve dem i din ledergruppe. Er I mon enige?

Tilmeld dig her
Få kurset "Introduktion til god ledelse" til kampagnepris
Vi tilbyder kurset "Introduktion til god ledelse" til særpris til dig, der kigger forbi vores Tag Ansvar-butik i Herning. Kurset er målrettet dig, der er ny leder, og du bliver klædt på med viden og værktøjer til at håndtere dit nye ansvar.

Du kan deltage en af disse dage:


  • 30. oktober i Odense
  • 28. november i Aarhus
  • 1. december i Herning
  • 05. december i Esbjerg
  • 19. december i Aalborg

Læs mere om kurset 

+ Vis mere

Debat: Hvor vil politikerne tage ansvar?

15:30 - 16:30
Jesper Frost Rasmussen (V), viceborgmester og borgmesterkandidat for Venstre
John Snedker (A), borgmesterkandidat for Socialdemokratiet
Olfert Krog (O), spidskandidat for Dansk Folkeparti
Anne Marie Geisler Andersen (B), spidskandidat for Det Radikale Venstre

Til den afsluttende debat i Tag Ansvar-ugen har vi samlet en række lokalt valgte politikere/borgmesterkandidater til at diskutere ansvar.


Kom og spørg dem, hvad de mener, at der bør tages mere ansvar for. Hvad vil de selv tage mere ansvar for – og hvordan?

Tilmeld dig her


Kom og mød:


Jesper Frost Rasmussen, viceborgmester og borgmesterkandidat for Venstre
Jesper er 1. viceborgmester i Esbjerg og Venstres borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2017. Han har siddet i byrådet i Esbjerg siden 2009. Han er bl.a. medlem af økonomiudvalget og næstformand for Børne- og Familieudvalget. Jesper er adm. direktør i DIN Forsyning A/S, samt bestyrelsesformand i Sydtrafik.


John Snedker, borgmesterkandidat for Socialdemokratiet 
John Snedker er Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget 2017. Han er formand for Plan & Miljøudvalget, formand for den socialdemokratiske byrådsgruppe, samt medlem af Økonomiudvalget i byrådet. John er centerchef ved UC Syddanmark for Center for Undervisningsmidler. Han er desuden medlem af bestyrelsen for bl.a. Esbjerg Erhvervsudvikling, Greenet, Kommunernes Internationale Miljøorganisation og KKR Syddanmark.


Olfert Krog, spidskandidat for Dansk Folkeparti
Olfert Krog er spidskandidat ved kommunalvalget for Dansk Folkeparti. Han er udlært elektriker og efterfølgende uddannet som politibetjent. Han er tidligere vicepolitiinspektør og har været udsendt på flere politimæssige ledelsesopgaver – bl.a. til Kroatien i 1993, Bosnien i 1997 og Kosovo 2000-2001. Olfert er pensioneret som vicepolitiinspektør, men er fortsat tilknyttet Syd- og Sønderjyllands Politi.

Anne Marie Geisler Andersen, spidskandidat for Det Radikale Venstre
Anne Marie Geisler Andersen er spidskandidat for Det Radikale Venstre. Hun er fuldmægtig i Sikkerhedsstyrelsen, foredragsholder og Danmarks bedste 24-timersløber. Anne Marie er tidligere sundhedspolitisk rådgiver, medlem af Folketinget, byrådsmedlem i København og forfatter.

Debatten faciliteres af Torkild Justesen, direktør i Lederne. Torkild Justesen er direktør for Kendskab i Lederne og bindeled til Ledernes politiske bagland.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its