Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Ledernes Danmarksturné: Esbjerg uge 41


Lederne åbnede pop-up butik i Esbjerg fra den 9. oktober - 13 oktober på Kongensgade i Esbjerg. Vi omdannede butikken til et mødested for gode kræfter med temaet "tag ansvar". I løbet af ugen satte vi fokus på uddannelse, integration af flygtninge, iværksætteri, forebyggelse af stress og ledelse. Læs hvordan ugen forløb her. 

Mandag åbnede viceborgmester Jesper Frost Rasmussen (V) og Svend Askær pop-up butikken, da det handlede om, hvordan vi kan skabe flere praktikpladser til unge. Politikere, virksomheder og aktører fra folkeskoler, erhvervsskoler og gymnasier deltog alle i debatten. 

Restaurant Dronning Louise har i flere år arbejdet aktivt med at hjælpe socialt udsatte ind på arbejdsmarkedet. Direktør Jacob Rand Jensen har blandt andet ansat 10 flygtninge på fuldtid og har 3 i praktik. Det fortalte han tirsdag, da det handlede om integration af flygtninge.

Onsdag inspirerede stifteren af Deemly.dk, Sara Green Brodersen, de fremmødte ved at fortælle om sit iværksættereventyr, der startede allerede som 16-årig. Efter foredraget deltog en række centrale aktører i en paneldebat, der stillede skarpt på, hvordan vi kan skabe de rigtige rammer for at iværksættere kan trives i Danmark. 

Torsdag satte vi fokus på at forebygge stress. Eftermiddagen startede med et oplæg af arbejdsmiljøchef i Lederne Lars Andersen, der gav lederne konkrete værktøjer, der effektivt tager hånd om stress hos medarbejderne. Efter oplægget deltog ledere og eksperter i paneldebatten, der handlede om, hvordan vi kan tage ansvar for at stoppe stress i danske virksomheder. 

Hvordan bliver man den bedste og mest optimale lederversion af sig selv? Det gav ledelseskonsulent Jacob Steendahl Nielsen de fremmødte ledere værktøjer, råd og inspiration til fredag. Vi rundede ugen af med kommunalvalgsaktuel politikerdebat. Her deltog viceborgmester Jesper Frost Rasmussen (V), borgmesterkandidat John Snedker (A), spidskandidat Olfert Krog (O) og spidskandidat Anne Marie Geisler Andersen (B). 

Se billeder, presse og tweets fra ugen der gik i Esbjerg herunder. 

Tag Ansvar pop-up butik i Esbjerg Lederne uge 41

Ledernes pop-up butik set udefra.

Tag Ansvar butikken Esbjerg uge 41 Lederne

... og indefra.

Uddannelsesdebat Lederne Tag Ansvar Esbjerg

Åbningsdebatten mandag med deltagelse af bl.a. viceborgmester Jesper Frost Rasmussen.

Tag Ansvar Lederne - Esbjerg

Tirsdag var lokale ildsjæle i butikken for at fortælle om potentialet ved at ansætte flygtninge.

Tag Ansvar Lederne - Sara Green Brodersen Esbjerg

Stifter af Deemly.dk, Sara Green Brodersen fortæller om sine erfaringer som iværksætter.

Tag Ansvar Lederne - Esbjerg

Iværksætteripanelet debatterede onsdag, hvordan vi kan skabe gode rammer for iværksætteri i Danmark.

Presseomtale - Tag Ansvar Esbjerg

Esbjerg får debat-butik i Kongensgade (jv.dk den 14. september 2017)

Debatter om stress og ledelse i butik i Esbjerg (ugeavisen.dk den 19. september 2017)

Frivilligt arbejde på cv'et viser overskud (jv.dk den 4. oktober 2017)