Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne tager på Danmarksturné og sætter det at tage ansvar til debat. Kig forbi vores pop up-butik, når vi kommer til Esbjerg mandag den 9. oktober og holder åbent til og med lørdag den 14. oktober. Ugen byder på et program sprængfyldt med interessante foredrag, rådgivning, debatter og meget mere - så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Se filmen nedenfor og få en forsmag på, hvad du kan opleve i butikken. Læs også mere om de spændende emner, som du kan være med til at debattere, udfordre og blive klogere på.

Vi offentliggør programmet fem uger før butikken åbner, så følg med på Ledernes Facebook-side, i lokalpressen, og i dit nyhedsbrev, hvis du er medlem af Lederne. 

Se, hvilke emner vi sætter fokus på

Mandag: Uddannelse
Kom og vær med, når vi om mandagen sætter fokus på uddannelse. Vi debatterer, hvem der har ansvar for uddannelse, og vi klæder dig på som leder til at træffe de rigtige valg i forhold til din uddannelse.
Læs mere om emnet uddannelse

Tirsdag: Frivillighed
Kig ned i butikken, når vi om tirsdagen taler om frivillighed. Du kan blandt andet møde en række frivillige organisationer og høre, hvordan du kan være med til at tager ansvar for det frivillige arbejde, så de frivillige foreninger kan skabe resultater og gøre en forskel.
Læs mere om frivillighed

Onsdag: Mangfoldighed
Det er en god forretning at sikre mangfoldighed på arbejdspladsen - for eksempel er de danske ledelsesgange meget homogene. Hvordan sikrer vi flere kvinder på topposter, og hvordan skaber vi et mere rummeligt arbejdsmarked? Det stiller vi skarpt på onsdag - kom og deltag i debatten. 
Læs mere om mangfoldighed

Torsdag: Stress
Bliv klogere på, hvordan du helt konkret kan blive bedre til at håndtere og spotte stress, når vi om torsdagen sætter fokus på emnet stress. Vi debatterer blandt andet, hvem der har ansvar for stress. Og får man egentlig stress af at tage ansvar?
Læs mere om stress

Fredag: Ledelse
Hvad er god ledelse - og hvad vil det sige at tage ansvar som leder? Få inspiration til din lederrolle og vær med til at tage debatten, når vi fredag sætter fokus på ledelse og lederskab.
Læs mere om emnet ledelse

Lørdag spørger vi, hvor der er størst behov for at tage ansvar. Vi runder ugen af med en debat og en festlig afslutningsreception - kom og vær med og giv dit besyv med.Læs mere om, hvorfor vi tager ansvar

 

Vær med og deltag i debatten

Tag ansvar