Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne tager på Danmarksturné og sætter det at tage ansvar til debat. Kig forbi vores pop up-butik, når vi kommer til Esbjerg mandag den 9. oktober og holder åbent til og med fredag den 13. oktober. Ugen byder på et program sprængfyldt med interessante foredrag, rådgivning, debatter og meget mere - så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Se filmen nedenfor og få en forsmag på, hvad du kan opleve i butikken. Læs også mere om de spændende emner, som du kan være med til at debattere, udfordre og blive klogere på.

Vi offentliggør programmet fem uger før butikken åbner, så følg med på Ledernes Facebook-side, i lokalpressen, og i dit nyhedsbrev, hvis du er medlem af Lederne. 

Se, hvilke emner vi sætter fokus på

Uddannelse
Kom og vær med, når vi sætter fokus på uddannelse. Vi debatterer, hvem der har ansvar for uddannelse, og vi klæder dig på som leder til at træffe de rigtige valg i forhold til din uddannelse.
Læs mere om uddannelse

Frivillighed
Kig ned i butikken, når vi taler om frivillighed. Du kan blandt andet møde en række frivillige organisationer og høre, hvordan du kan være med til at tage ansvar for det frivillige arbejde, så de frivillige foreninger kan skabe resultater og gøre en forskel.
Læs mere om frivillighed

Mangfoldighed
Det er en god forretning at sikre mangfoldighed på arbejdspladsen - for eksempel er de danske ledelsesgange meget homogene. Hvordan sikrer vi flere kvinder på topposter, og hvordan skaber vi et mere rummeligt arbejdsmarked? Det stiller vi skarpt på - kom og deltag i debatten. 
Læs mere om mangfoldighed

Stress
Bliv klogere på, hvordan du helt konkret kan blive bedre til at håndtere og spotte stress, når vi sætter fokus på emnet stress. Vi debatterer blandt andet, hvem der har ansvar for stress. Og får man egentlig stress af at tage ansvar?
Læs mere om stress

Ledelse
Hvad er god ledelse - og hvad vil det sige at tage ansvar som leder? Få inspiration til din lederrolle og vær med til at tage debatten, når vi sætter fokus på ledelse og lederskab.
Læs mere om ledelse

 

Vær med og deltag i debatten

Tag ansvar