Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tilmelding
Tag Ansvar stress 850x260

Kom og oplev

Oplæg: Robusthed med Ole Fogh Kirkeby

14:00 - 16:00
Ole Fogh Kirkeby, filosof, ledelsesteoretiker, forfatter og professor emeritus ved CBS

Robusthed er et begreb, der i de seneste år er blevet knyttet til stress. Robuste personer kan bedre klare modgang, og som leder kan du derfor antage, at du undgår stress, hvis du ansætter robuste medarbejdere. Men er det nu rigtigt? Eller er den stærkeste form for robusthed den, der vokser ud af skrøbelighed.


Det får du denne eftermiddag mulighed for at diskutere med Ole Fogh Kirkeby, som er filosof, ledelsesteoretiker, forfatter og professor emeritus ved CBS. Han har senest blandet sig i debatten om stress og robusthed med en kritisk vinkel på robusthed. Robuste medarbejdere kan i hans optik være en katastrofe for arbejdspladserne, da den robuste ifølge Ole Fogh Kirkeby ofte er egoist, selvhævdende, til tider brovtende og ikke mindst selvretfærdig.

Ole Fogh Kirkeby mener, at der er behov for at gentænke hvilke egenskaber, vi efterspørger hos ledere og medarbejdere. I iveren efter robuste medarbejdere og ledere har vi glemt de kvaliteter, der er forbundet med det skrøbelige menneske; at de tager chancer, er innovative, i kontakt med egne følelser og sensitive over for verden omkring dem. Netop egenskaber, som mange moderne virksomheder har brug for.

Eftermiddagen bliver faciliteret af chefkonsulent hos Lederne Marianne Rasmussen, som er en erfaren facilitator og har stået i spidsen for en lang række konferencer.

Tilmeld dig her


Se videoen "Stop misbrug af begrebet robusthed" med Ole Fogh Kirkeby

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its