Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tilmelding
Tag ansvar for frivillighed 850x260

Kom og oplev

Netværk og debat: Tag Ansvar med hjertet

16:00 - 17:30
Ulla Lund, frivilligansvarlig, Aarhus som europæisk kulturhovedstad 2017
Flemming Dybbøl, direktør, Godsbanen
Ole Rasmussen, leder, Center for Frivillighed og Ledelse
Lasse Holm, lokalformand, Red Barnet
Torkild Justesen, direktør, Lederne

Hvordan får Smukfest hvert år 12.000 frivillige til at få festivalen til at køre rundt? Og hvad gør de på Grøn Koncert, som også er helt afhængig af frivillige? Kom og hør nogle af dem, der har løftet ledelsesopgaven i forhold til at rekruttere og motivere de mange frivillige.


Vi stiller skarpt på, hvordan man organiserer og leder det frivillige arbejde, så foreningerne kan skabe resultater og virkelig gøre en forskel. Og vi diskuterer, hvordan vi styrker de frivillige ledere, så de bedst muligt kan løfte deres ansvar.

Kom og giv din mening til kende og bliv selv klogere. Diskussionerne styres af vores fire stærke debattører, som får rollen som bordformænd og sikrer, at alle kommer til orde. Vi slutter af med debat i plenum, hvor vi samler op på de vigtigste pointer og fortsætter diskussionen fra bordene.

Tilmeld dig her

Debattørerne er:

Ulla Lund, frivilligansvarlig for Aarhus som europæisk kulturhovedstad 2017.
Ulla Lund koordinerer alle de mange frivillige, som er med til at løfte Aarhus’ værtsskab som europæisk kulturhovedstad i 2017. Hun kan blandt andet trække på sin mangeårige erfaring fra Smukfest i Skanderborg, hvor hun i 15 år har været medhjælperkoordinator for de mere end 12.000 frivillige, som hvert år får Smukfest til at køre rundt. Hun har herigennem opbygget solid erfaring med at tiltrække og koordinere frivillige. For Ulla er identitet, fællesskab og sammenhængskraft afgørende nøgleord.

Flemming Dybbøl, direktør hos Godsbanen.
Flemming Dybbøl er direktør for Kulturproduktionscenter Godsbanen i Aarhus. Godsbanen er en selvejende institution, som tilbyder byens borgere at styrke og udvikle deres kulturelle kompetencer, uanset hvilket niveau de befinder sig på. Her skaber nye talenter, kunstnere og kultur-entreprenører fremtidens kulturbaserede virksomheder i Aarhus. Flemming Dybbøl er desuden bestyrelsesmedlem i Skanderborg Festivalklub og Smuk Event, samt tidligere kommerciel chef for Smukfest.

Ole Rasmussen, leder af Center for Frivillighed og Ledelse.
Center for Frivillighed & Ledelse tilbyder kurser og uddannelsesforløb til NGO’er, foreninger og frivillige organisationer, uddannelsesinstitutioner, spillesteder og festivaler, samt private og offentlige virksomheder. Centret hører under Muskelsvindfonden som har mere end 40 års erfaring med en række større nationale indsamlingsaktiviteter og har derigennem opnået en solid viden og erfaring med planlægning, udvikling og eksekvering af store kulturelle aktiviteter som eksempelvis Grøn Koncert og Cirkus Summarum.

Lasse Holm, lokalformand i Red Barnet.
Lasse Holm har siden 2011 været formand for Red Barnets lokalforening i Aarhus. Red Barnet i Aarhus arrangerer blandt andet sommerlejre for flere aldersklasser, Familieoplevelsesklub, projektet ”Plads til alle”, som hjælper børn der står uden for fællesskabet til at få aktiv deltagelse i fritidsaktiviteter, samt en hel masse andre lokale projekter. Lasse arbejder til daglig som arbejdsmiljøkonsulent i Børn- og Ungeforvaltningens afdeling for HR og Kommunikation.

Torkild Justesen, direktør i Lederne.
Torkild Justesen er direktør for Kendskab i Lederne og bindeled til Ledernes hovedbestyrelse og lokalafdelinger, som er eksistensgrundlaget for Lederne som medlemsorganisation. Her arbejder flere end 100 frivillige året rundt med at understøtte Ledernes politiske arbejde, sikre en stærk forretning, skabe netværk og udvikle arrangementer.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its