Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tilmelding
Uddannelse

Kom og oplev

Rethink uddannelseskvalitet og kompetencebehov

14:00 - 16:00
Jørgen Beck, uddannelseschef, Ledelsesakademiet - EA-Aarhus
Berit Eika, prorektor, Aarhus Universitet
Hans Henning Nielsen, forstander, Aarhus Business College
Hanne Fonnesbæk, Global Head of Organisational Development, Grundfos
Morten Krebs Gjesing, Senior Vice President for Global HR, Arla Foods
Svend Askær, formand, Lederne
Marianne Rasmussen, chefkonsulent, Lederne

Uddannelse og læring hele livet er et vilkår, hvis vi skal matche kompetencebehovene på et stærkt foranderligt arbejdsmarked. Men spørgsmålet er, om den måde, vi har organiseret uddannelsessystemet og sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsliv på i dag, er fremtidssikret? Eller om vi har behov for helt at gentænke sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsmarked?


Det er nogle af de spørgsmål, vi har inviteret en række visionære uddannelses- og virksomhedsledere i Århus til at debattere.

Efter debatten byder vi på jazz, champagne og snacks, mens du kan gå på opdagelse i butikken og netværke med andre ledere og meningsdannere fra dit lokalområde og dele viden, inspiration og erfaringer om lederskab, uddannelse og ansvar.

Tilmeld dig her
Du kan møde:

Jørgen Beck, uddannelseschef ved Ledelsesakademiet, Erhvervsakademi Aarhus.
Ledelsesakademiet er en del af Erhvervsakademi Aarhus, som udbyder kurser, akademi- og diplomuddannelser inden for Ledelse og HR. Jørgen Beck har været uddannelseschef siden 2008 og er desuden fagleder på landsplan for akademiuddannelsen i ledelse.


Hanne Fonnesbæk, Global Head of Organisational Development, Grundfos.
En årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder gør Grundfos til en af verdens førende pumpeproducenter. Ud over pumper udvikler og sælger Grundfos avanceret elektronik til overvågning og styring af pumper og pumpeanlæg. Alt sammen kræver dygtige og kvalificerede medarbejdere på et højt fagligt og uddannelsesmæssigt niveau.

Berit Eika, prorektor for uddannelse ved Aarhus Universitet.
Hvert år begynder mere end 12.000 studerende på Aarhus Universitet, og mere end 42.000 studerende er netop nu i gang med en uddannelse på et af universitetets fire fakulteter. Professor Berit Eika er prodekan for uddannelse og står dermed i spidsen for udviklingen af universitetets uddannelser. Berit Eika er medstifter af det tværgående netværk for universitetspædagogik.


Morten Krebs Gjesing, Senior Vice President for Global HR, Arla Foods.
Morten Krebs Gjesing er global HR-direktør i Arla – en af Aarhus’ største virksomheder. Flere end 19.000 medarbejdere, fordelt på 30 lande, har deres daglige gang i Arla, hvor medarbejdergruppen er en bred vifte af forskellige fagligheder og uddannelsesprofiler – fra marketingseksperter til kemikere og mejeriingeniører.


Hans Henning Nielsen, forstander ved Aarhus Business College.
Hans Henning Nielsen er forstander ved Aarhus Business College for afdelingen for EUX Business og EUD Business, som udbyder en række erhvervs- og erhvervsgymnasiale uddannelser. Aarhus Business College er en af landets største handelsskoler med flere end 3.200 årselever og udbyder uddannelser på flere niveauer inden for det merkantile område.
 

Svend Askær, formand for Lederne.
Svend Askær har været formand for Lederne siden 2001. Uddannelse har altid været et vigtigt punkt på Ledernes dagsorden, og Lederne er repræsenteret i flere uddannelsespolitiske udvalg. Svend Askær deltager i trepartsdrøftelserne i efteråret 2017 om voksen- og efteruddannelsesområdet.


Debatten styres af chefkonsulent hos Lederne Marianne Rasmussen, som har et indgående kendskab til uddannelsesområdet. Marianne Rasmussen var en del af Ledernes tænketank om fremtidens uddannelser i 2017, som undersøgte, om sammenhængen mellem uddannelse og arbejdsliv er tidssvarende og kom med bud på nytænkende forandringer.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its