Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tilmelding
Tag Ansvar for ledelse 850x260

Kom og oplev

Inspirationsmøde: Organisationer gentænkt - fremtidens organisationer

14:15 - 15:15
Anne Lund Thybring, cand.psych, ekspert i selvledende organisationer og forfatter

Har man behov for et hierarki i organisationer? Nej, siger cand.psych. Anne Lund Thybring, fremtidens organisationer bliver selvledende og agile. Her er ansvar og lederskab for alle, der aktivt tager det, og ikke en titel, der bliver givet til de få.


Men hvordan gør vi det konkret? Hvad træder i stedet, når vi tager hierarkiet ud af organisationer? Og hvordan påvirker det ledelsesopgaverne, performance og trivsel? Det kan du høre Anne Lund Thybrings bud på, når hun kommer med eksempler på organisationer - også med flere tusinde medarbejdere – hvor der er masser af ledelse, men ingen ledere.

Anne Lund Thybring er cand. psych. og en af de førende aktører i Danmark inden for selvledende organisationer. Hun er ekstern lektor på Aarhus Universitet og Aalborg Universitet og forfatter til flere bøger om ledelse. Anne driver aktuelt et forsknings- og udviklingsprojekt, der i samarbejde med otte organisationer gentænker organiseringsformer og eksperimenterer med selvledelse. Desuden arbejder hun i praksis med udvikling af selvledelseskompetence i blandt andet Vestas og en række mellemstore danske virksomheder.

Tilmeld dig her

+ Vis mere

Debat: Hvor vil politikerne tage ansvar?

15:30 - 16:30
Peder Udengaard (A), kandidat for Socialdemokratiet til kommunalvalget 2017
Bünyamin Simsek (V), spidskandidat for Venstre til kommunalvalget 2017
Jette Skive (O), spidskandidat for Dansk Folkeparti til kommunalvalget 2017
Marc Perera Christensen (C), spidskandidat for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget 2017

Til den afsluttende debat i Tag Ansvar-ugen har vi samlet en række lokalt valgte politikere/borgmesterkandidater til at diskutere ansvar. Kom og spørg dem, hvad de mener, at der bør tages mere ansvar for. Hvad vil de selv tage mere ansvar for – og hvordan?


Tilmeld dig her 

Kom og mød:

Peder Udengaard (A): kandidat for Socialdemokratiet til kommunalvalget 2017. 
Peder Udengaard er valgt til byrådet i Aarhus for Socialdemokratiet. Han har siddet i byrådet siden 2010 og er politisk ordfører for Socialdemokratiet i Aarhus. Han er næstformand for Børn- og Unge-udvalget og medlem af Økonomiudvalget. Tidligere har han bl.a. siddet i Kulturudvalget og Beskæftigelsesudvalget. Peder er tidligere formand for DSU i Århus. Han er desuden administrativ leder af Aarhus Jazz Orchestra og kandidatstuderende på Statskundskab på Aarhus Universitet. 
 
Bünyamin Simsek (V): spidskandidat for Venstre til kommunalvalget 2017.
Bünyamin Simsek har været medlem af Aarhus Byråd siden 1. januar 2002. Han er rådmand for Børn og Unge i Århus Kommune, samt tidligere rådmand for Teknik og Miljø. Han er uddannet bygningskonstruktør, men har haft ansættelse som kabinechef i Sterling Airlines i 9 år og været kontorchef for Jobcenter Århus Centrum i 9 år.

Jette Skive (O): spidskandidat for Dansk Folkeparti til kommunalvalget 2017.
Jette Skive er rådmand for Sundhed og Omsorg, og har været medlem af Århus Byråd siden 1. januar 2010. Forinden sad hun i Regionsrådet og Århus Amt. Jette sidder desuden i bestyrelsen for Århus Krisecenter. Hun har tidligere arbejdet som kontorassistent og er uddannet frisør.

Marc Perera Christensen (C): spidskandidat for Det Konservative Folkeparti til ved kommunalvalget i 2017.
Marc Perera Christensen er politisk leder af Det Konservative Folkeparti i Aarhus, samt nuværende 2. viceborgmester i Aarhus, medlem af magistrat og tidl. rådmand for Kultur- og Borgerservice. Han er student fra Aarhus Katedralskole og uddannet markedsføringsøkonom fra Århus Købmandsskole. Marc Perera Christensen arbejder privat som konsulent.

+ Vis mere

For skoleklasser

Gruppearbejde med post-its