Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne har igennem hele uge 38 sat ansvar på dagsordenen i Aarhus.


Mandag var uddannelse på menuen. Arla, Grundfos og Aarhus Universitet var nogle af de virksomheder, der var repræsenteret i debatten om, hvordan vi kan sikre at unge tager den rigtige uddannelse i fremtiden, så uddannelsessektoren og det flygtige arbejdsmarked passer sammen fremover. Tirsdag var en række frivillige ildsjæle samlet for at fortælle om, hvordan de tager ansvar med hjertet. Det blev til en masse gode og konstruktive diskussioner om bl.a. Aarhus som europæisk kulturhovedstad 2017. Grundlægger af Paradis Is og Social Foodies, Thor Thorøe, fortalte om sit eventyr som selvstændig i Sct. Clemens Stræde onsdag, hvor dagens emne var iværksætteri.

Torsdag var der rekordmange mennesker i butikken, da filosof og ledelsesteoretiker Ole Fogh Kirkeby delte ud af sin viden om stress og robusthed. Fredag holdt forfatter og ekspert i selvledende organisationer, Anne Lund Thybring, inspirationsmøde om fremtidens selvledende og agile organisationer. Vi rundede ugen af at spørge kommunalvalgsaktuelle politikere om, hvor de vil tage ansvar. 

Se billeder, presseomtale og tweets fra Tag Ansvar-ugen i Aarhus herunder. 

Pia og Louise

Louise og Pia åbnede pop-up butikken mandag morgen.

Ledernes Pop-up butik Aarhus Sct Clemens Stræde 9

Pop-up butikken på Sct. Clemens Stræde 9.

Debat om frivillighed i Aarhus

Tirsdag blev der debatteret frivillighed i en propfyldt butik.

Ledernes pop up butik i aarhus

Det blev til mange gode og konstruktive debatter.

Ledernes pop up butik i Aarhus

Uddannelseschef i EA-Aarhus Jørgen Beck, prorektor ved AU Berit Eika, forstander ved Aarhus Business College Hans Henning Nielsen, Global Head of Organisational Development i Grundfos Hanne Fonnesbæk, Senior VP for Global HR i Arla Morten Krebs Gjesing og Ledernes formand Svend Askær til mandagens debat: "Rethink uddannelseskvalitet og kompetencebehov".

Thor Thorøe

Grundlægger og direktør i Social Foodies Thor Thorøe fortalte om, hvordan hans forretning bygger på den socialøkonomiske grundtanke om at fremme sociale og samfundsgavnlige formål. Det gør Social Foodies bl.a. ved at have lokale afdelinger i Afrika, som producerer råvarer til bl.a. det chokolade og is virksomheden bruger til deres produkter.

Presseomtale Tag Ansvar Aarhus

Ledelse og ansvar til debat i pop-up butikker (Business.dk og i Berlingske-tillægget Moderne Ledelse den 18. september)

Frivilligt arbejde kan åbne døren til nyt job (Dinavis.dk)