Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

TILMELDING
Tag ansvar for iværksætteri

Kom og oplev

Inspirationsmøde og debat: Tag ansvar for iværksætteri

13:00 - 16:00
Sanne Petersen, direktør, Global Tours
Hans Peter Wolsing, iværksætterkoordinator, Nordjysk NewBizz
Marc Münzer, bestyrelsesformand, StartUpWorks
Hans Peter Beck (I), byrådsmedlem
Marie Fallgaard Lund, områdeleder, SEA (Supporting Entrepreneurship), Aalborg Universitet
Claus Løkke, CEO, Adapa ApS

Kom og hør Sanne Petersen, der i mange år har arbejdet professionelt i rejsebranchen og i 2016 stiftede sit eget rejsebureau, Global Tours.


Sanne Petersen har arbejdet i rejsebranchen i 30 år og selv været på 231 rejser til 30 lande over hele verden. Det er cremen af alle disse oplevelser, som Sanne Petersen vil dele med andre gennem sit nye og meget personlige rejsebureau. Global Tours har til huse i Aalborg, og bureauet arrangerer flyrejser fra alle større danske lufthavne. Destinationerne tæller Sannes fire personlige favoritsteder: De Lipariske Øer nord for Sicilien, De Andalusiske Bjerge i Spanien, Los Angeles i USA og Rayong i Thailand.

Hør også paneldebatten, hvor en række centrale aktører inden for iværksætteri stiller skarpt på, hvordan vi skaber rammerne for, at iværksætteriet i Danmark trives og får de bedste vilkår både lokalt og nationalt.

Efter debatten byder vi på forfriskninger, og du får rig lejlighed til at netværke med andre iværksættere, ejerledere, meningsdannere samt paneldebatdeltagerne.

Tilmeld dig her

Til debatten kan du udover Sanne Petersen også møde:

Hans Peter Wolsing, iværksætterkoordinator, Nordjysk Newbizz
Nordjysk Newbizz har til formål at fremme og støtte iværksætteri i hele Nordjylland. Hans Peter Wolsing har en baggrund som civiløkonom og merkonom i turisme og har drevet eget reklamebureau. Han har stor erfaring inden for iværksætteri og erhvervsfremme og tilbyder vejledning til iværksættere og små virksomheder.

Marc Münzer, bestyrelsesformand, StartUpWorks
Marc Münzer er bestyrelsesformand i foreningen StartUpWorks, der skaber inspiration, sammenhold, arbejdspladser og muligheder – og derved bidrager til, at Aalborg og Nordjylland bliver et vækstcentrum. Foreningen driver kontorfællesskabet StartupWorks Aalborghus Slot, der er et fysisk samlingspunkt for vækst-iværksættervirksomheder. Marc Münzer er selv patentrådgiver for en række skandinaviske og internationale kunder og er stiftende partner af Guardian IP Consulting.

Hans Peter Beck (I), medlem af Aalborg Byråd
Hans Peter Beck har siden 2013 været medlem af Aalborg Byråd for Liberal Alliance. Han er bl.a. også medlem af Bevillingsnævnet, Råd for Grøn Energi og Aalborg Erhvervsråd. Hans Peter Beck er uddannet erhvervspilot og ansat i Atlantic Airways, hvor han dels flyver, dels monitorerer alle systemer i flyet og kommunikerer med radiostationer på jorden, så alle kommer sikkert fra A til B.

Marie Fallgaard Lund, områdeleder, SEA (Supporting Entrepreneurship), Aalborg Universitet
SEA har til formål at fremme entreprenørskab på hele Aalborg Universitet – primært med det formål at give de studerende de bedste betingelser for at omsætte deres viden til værdi enten i egen eller andres virksomheder. Marie Fallgaard Lund har arbejdet med entreprenørskab, iværksætteri og erhvervsfremme gennem hele sin karriere.

Claus Løkke, CEO, Adapa ApS
Adapa ApS er et iværksætterselskab, som har sikret sig en 60 mio. kr. ordre i Kuwait på baggrund af flere års udvikling af robotstyrende støbeforme til kurvede elementer til byggeindustrien. Selskabet har med støtte fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen, Novi Innovation/Borean, Vækstfonden, Nupark Accelerace Invest og Nordjysk Lånefond kunnet gennemføre udviklingen og nu gennemførslen af ordren.

+ Vis mere

For skoleklasser