Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tag Ansvar stress 850x260

Hvorfor sætter vi fokus på at tage ansvar for stress?
Stress er et tema, der både nationalt og international er blevet udråbt som en af de store fremtidige udfordringer. Ifølge verdenssundhedsorganisationen WHO bliver stress en af de væsentligste kilder til sygdom i 2020. Stress er blevet en sundhedsmæssig udfordring for samfundet, men det er også blevet en udfordring på arbejdspladserne, hvor flere og flere medarbejdere rammes af stress. Stress er derfor også en vigtig ledelsesopgave. Men hvordan tager du ansvar som leder? Hvordan spotter du stress, og hvad kan du helt konkret gøre for at forebygge stress hos dine medarbejdere?

Og hvad med dig selv – får du stress af at tage ansvar? Vi stiller også skarpt på, hvordan du som leder kan tage hånd om din egen trivsel og hvad du kan gøre, hvis du selv føler dig stresset.

Deltag i debatter og få inspiration og viden, når vi kommer rundt i landet og sætter fokus på det at tage ansvar for stress. Vi glæder os til at høre DIN mening, så kig ned i butikken, når vi kommer til en by nær dig.

Deltag i debatten

Mød os her
Vær med, når vi sætter stress på dagsordenen i en by nær dig. I hele 2017 rejser vi rundt i Danmark og debatterer det at tage ansvar med et spændende program, der strækker sig over seks hele dage i hver by.
qp grafik stress
Uddannelse af ledere, stresspolitik eller individuel robusthed? Stem på de områder, som du mener, er vigtigst, hvis vi skal mindske risikoen for stress - og se, om resten af landet er enige.

Ny leder?

Uddannelse

Lederne Hjælper

Få viden og værktøjer om stress