Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne tager ansvar - også for uddannelse af nyudnævnte ledere. Derfor tilbyder vi nyudnævnte ledere kurset "Introduktion til god ledelse" til en særlig Tag Ansvar-kampagnepris.

For bare 500 kr. kan du som medlem af Lederne tilmelde dig heldagskurset og få fyldt værktøjskassen op, så du er klædt på til at løfte ansvaret som leder.

Kursus - Ny leder

Hvad vil det sige at være god leder? Hvilken ledertype er du? Hvordan motiverer og kommunikerer du med forskellige medarbejdertyper? Hvordan forbereder du dig på det ansvar og de krav, som lederrollen indebærer? Og hvordan handler en god leder i forskellige situationer?

Rollen som leder giver mange faglige og personlige udfordringer. Og det stiller krav til dine kompetencer. På dette én-dags-kursus kommer vi hele vejen rundt om lederrollen, så du kan komme godt i gang med lederjobbet – eller få afklaret om en lederstilling er noget for dig.

Kursusdagen er en kombination af diskussioner, oplæg fra underviseren og gruppearbejde. Vi diskuterer god ledelse, taler om hvad lederrollen indeholder af udfordringer og ansvar og giver dig et indblik i de typiske faldgruber. Inden kursusdagen udfylder du en Garuda personprofil, som giver dig indsigt i din ledertype. På kursusdagen skaber vi sammen et overblik over dine værdier, styrker og udviklings punkter, så du ved, hvor du står nu, og hvad der venter forude. Hvis du vil forberede dig til din nye lederrolle, så tilmeld dig kurset og kom godt fra start!

Pris:
Du får kurset til en særlig Tag Ansvar-kampagnepris:

  • Medlemmer 500 kr. ex. moms (normalt 2.950 kr.)
  • Ikke medlemmer 2.995 kr. ex. moms (normalt 3.950 kr.)

Du skal bare huske at bruge kampagnekoden "Tag ansvar", når du tilmelder dig.
Undervisning, kursusmaterialer og forplejning er inkluderet i prisen. Kurset bliver afholdt i ti byer rundt i hele landet.
 
Vil du vide mere?
Læs mere om kurset, se, hvornår det bliver afholdt tæt på dig, og tilmeld dig via linket. Husk at skrive "Tag ansvar" i feltet "Bemærkninger", når du tilmelder dig kurset - så får du det til kampagneprisen.

Info og tilmelding