Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tag ansvar

Lederskab handler om at tage ansvar – uanset om man er leder af titel eller i hjertet. Derfor sætter vi hos Lederne fokus på lederskab og ansvar i hele 2017.

Lederne tager ansvar

At tage ansvar behøver ikke at koste noget, men det kræver noget. Det starter hos den enkelte, men er vi nok, der tager ansvar i dag, så tror vi på, at vi kan ændre i morgen. Læs om, hvorfor vi sætter ansvar på dagsordenen i 2017.

Tag Ansvar
Vi ønsker at sætte talent for ledelse på dagsordenen. Den 16. november hylder vi derfor de ledere fra hovedstadsområdet, der i 2017 har taget et helt særligt ansvar. Afgiv din stemme og tilmeld dig arrangementet her.

Se filmene og bliv inspireret til at tage ansvar

Malene Friis Andersen

Adam Duvå Hall rejser landet rundt og undersøger danskernes forhold til at tage ansvar. I denne film spørger han psykolog Malene Friis Andersen, hvordan vi kan knække den voksende stresskurve. 
Thor Thorøe

For iværksætteren Thor Thorøe handler forretning ikke om enten at tjene penge eller tage socialt ansvar. Det er kombinationen, der er det afgørende. Den vision har Thor Thorøe realiseret i den socioøkonomiske virksomhed Social Foodies. Mød ham i videoportrættet her.

 

Han har købt den lokale tank og bank, så de ikke stod tomme, bygget en motocross-bane og en badmintonhal og taget byens unge i praktik i sin virksomhed. Mød ildsjælen Jørgen Søvndal i dette inspirerende portræt.