Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tag ansvar

Lederskab handler om at tage ansvar – uanset om man er leder af titel eller i hjertet. Derfor sætter vi hos Lederne fokus på lederskab og ansvar i hele 2017.

Mød os her

Vær med, når vi sætter mangfoldighed på dagsordenen i en by tæt på dig. I hele 2017 rejser vi rundt i Danmark og debatterer det at tage ansvar med et spændende program, der strækker sig over fem hele dage i hver by.

Lederne åbner Tag Ansvar-butikker over hele landet
Kig forbi vores Tag Ansvar-butik i Viborg. Vi holder åbent fra mandag d. 19 juni til og med lørdag d. 24. juni og byder på et spændende program om blandt andet motivation, stress og god ledelse. Se hele programmet og tilmeld dig.

Bliv mentor for en flygtning

Bliv mentor for en flygtning

Se filmene og bliv inspireret til at tage ansvar

Smileyfilm

 

Står du også og kigger på din mobil i toget? Kig op og tag ansvar for de mennesker, der er omkring dig - også i det virkelige liv. Se filmen og læs meget mere om at tage ansvar.

Adam Duvå Hall

 

Adam Duvå Hall rejser landet rundt og undersøger danskernes forhold til at tage ansvar. I denne film spørger han psykolog Henrik Tingleff, om vi mennesker er født med et særligt ansvarsgen?

 

Han har købt den lokale tank og bank, så de ikke stod tomme, bygget en motocross-bane og en badmintonhal og taget byens unge i praktik i sin virksomhed. Mød ildsjælen Jørgen Søvndal i dette inspirerende portræt.