Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tag ansvar

Lederskab handler om at tage ansvar – uanset om man er leder af titel eller i hjertet. Derfor sætter vi hos Lederne fokus på lederskab og ansvar i hele 2017.

Tag ansvar Nykøbing Falster
Kig forbi vores Tag Ansvar-butik i Nykøbing Falster i uge 22. Butikken holder åbent fra mandag d. 29 maj til og med lørdag d. 3. juni. Du kan allerede nu se, hvad der er på programmet og tilmelde dig.
Lederne tager ansvar

At tage ansvar behøver ikke at koste noget, men det kræver noget. Det starter hos den enkelte, men er vi nok, der tager ansvar i dag, så tror vi på, at vi kan ændre i morgen. Læs om, hvorfor vi sætter ansvar på dagsordenen i 2017.

Se filmene og bliv inspireret til at tage ansvar

Smileyfilm

 

Står du også og kigger på din mobil i toget? Kig op og tag ansvar for de mennesker, der er omkring dig - også i det virkelige liv. Se filmen og læs meget mere om at tage ansvar.

Adam Duvå Hall

 

Adam Duvå Hall rejser landet rundt og undersøger danskernes forhold til at tage ansvar. I denne film spørger han psykolog Henrik Tingleff, om vi mennesker er født med et særligt ansvarsgen?

 

Han har købt den lokale tank og bank, så de ikke stod tomme, bygget en motocross-bane og en badmintonhal og taget byens unge i praktik i sin virksomhed. Mød ildsjælen Jørgen Søvndal i dette inspirerende portræt.