Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tag ansvar

Lederskab handler om at tage ansvar – uanset om man er leder af titel eller i hjertet. Derfor sætter vi hos Lederne fokus på lederskab og ansvar i hele 2017.

Tag ansvar danmarkskort
Vi åbner pop-up butik i Hillerød i uge 43. Vi har tilrettelagt et program sprængfyldt med interessante foredrag, oplæg, debatter og meget mere. Mød bl.a. borgmester Dorte Meldgaard, Mr. Motivator Mark Anthony, serieiværksætter Casper Blom og mange flere. 
Lederne åbner Tag Ansvar-butikker over hele landet
Lederne åbner pop-up butik på Ny Lufthavnsvej 96 i Aalborg Airport Hotel i uge 44. Vi holder åben fra mandag den 30. oktober til og med fredag den 3. november. I løbet af ugen inviterer vi indenfor til debat, foredrag, inspirationsmøder og meget mere. Se hele programmet og tilmeld dig her. 

Se filmene og bliv inspireret til at tage ansvar

Malene Friis Andersen

Adam Duvå Hall rejser landet rundt og undersøger danskernes forhold til at tage ansvar. I denne film spørger han psykolog Malene Friis Andersen, hvordan vi kan knække den voksende stresskurve. 
Thor Thorøe

For iværksætteren Thor Thorøe handler forretning ikke om enten at tjene penge eller tage socialt ansvar. Det er kombinationen, der er det afgørende. Den vision har Thor Thorøe realiseret i den socioøkonomiske virksomhed Social Foodies. Mød ham i videoportrættet her.

 

Han har købt den lokale tank og bank, så de ikke stod tomme, bygget en motocross-bane og en badmintonhal og taget byens unge i praktik i sin virksomhed. Mød ildsjælen Jørgen Søvndal i dette inspirerende portræt.