Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Tag ansvar

Lederskab handler om at tage ansvar – uanset om man er leder af titel eller i hjertet. Derfor sætter vi hos Lederne fokus på lederskab og ansvar i hele 2017.

Odense rådhus
Kig forbi vores Tag Ansvar-butik på Kongensgade 74-76 i Odense. Vi holder åbent fra mandag d. 4 september til og med fredag d. 8. september og byder på et spændende program om blandt andet iværksætteri, stress og god ledelse. Se hele programmet og tilmeld dig.
Balloner Tag Ansvar
Vi åbner vores pop-up butik i City2 i Høje-Taastrup mandag den 11. september og holder åbent til og med fredag den 15. september. Programmet er spækket med interessante oplæg og debatter ugen igennem. Alt er gratis, uanset om du er medlem eller ej. 

Bliv mentor for en flygtning

Bliv mentor for en flygtning

Se filmene og bliv inspireret til at tage ansvar

Smileyfilm

 

Står du også og kigger på din mobil i toget? Kig op og tag ansvar for de mennesker, der er omkring dig - også i det virkelige liv. Se filmen og læs meget mere om at tage ansvar.

Adam Duvå Hall

 

Adam Duvå Hall rejser landet rundt og undersøger danskernes forhold til at tage ansvar. I denne film spørger han psykolog Henrik Tingleff, om vi mennesker er født med et særligt ansvarsgen?

 

Han har købt den lokale tank og bank, så de ikke stod tomme, bygget en motocross-bane og en badmintonhal og taget byens unge i praktik i sin virksomhed. Mød ildsjælen Jørgen Søvndal i dette inspirerende portræt.