Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Lederne – organisation og A-kasse for dig der tager ansvar

Få Lederne i ryggen og få professionel rådgivning, der bringer dig videre

Bliv medlem for kun 521,33 kr. pr. måned

Lokalt engagement

Lokalafdeling med fokus på dit område

Faglige netværk

Der skaber relationer tæt på dig

Lokale arrangementer

Få inspiration til lederjobbet

Personlig rådgivning og netværk

Fra vores mere end 110.000 medlemmer ved vi, hvad det kræver at være en god leder, og hvad der er vigtigt for dig i dagligdagen. Hos  Lederne får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere – både lokalt og nationalt. 

 

 • Professionel og personlig rådgivning
  Med Lederne som sparringspartner har du altid en professionel rådgiver ved hånden, når du har brug for det. Du kan trække på os i alle faser af dit arbejdsliv, og vi gør alt, hvad vi kan for at bringe dig videre.
 • Juridisk hjælp – inden for 24 timer
  Som medlem af Lederne får du gratis adgang til juridisk hjælp inden for 24 timer. Bliver du f.eks. fyret eller får tilbudt nyt job, læser vi din opsigelse eller kontrakt igennem og giver dig sikkerhed for, at dine rettigheder er overholdt.  
 • Styrk din karriere
  Du kan altid få den sparring, du har brug for, for at komme videre. Vores erfarne karriererådgivere kortlægger sammen med dig dine kompetencer og udviklingsmuligheder.
 • Hjælp til lønforhandling
   
  Skal du forhandle løn til et nyt job eller til den årlige lønforhandling, kan vores rådgivere hjælpe dig med at få mest muligt ud af situationen.
 • Sparring om stress og trivsel
  Hvad enten det handler om at forebygge, spotte eller helbrede stress, så kan du få hjælp til at skabe overblik over mulighederne, hvis du eller en medarbejder bliver ramt af stress.
 • Rådgivning i jobbet som leder 
  Hvad enten du står over for en vanskelig samtale eller er i tvivl om håndteringen af et projekt, så kan du få personlig sparring af en professionel ledelsesrådgiver.
 • Netværk for ledere
  Som medlem får du adgang til vores lokale og landsdækkende netværk.  
 

Hør, hvad Lederne kan gøre for dig

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

32 83 32 83
Bestil et opkald

Prisoversigt

Det får du med i prisen

 
A-kasse
Organisation
Mest populære
A-kasse + Organisation
Karriererådgivning
Karriereværktøjer
Juridisk hjælp
 
24-timers service
 
Mulighed for lønsikring
 
 
Dagpenge
 
Pris pr. måned
455 kr.
172,33 kr.
Kun 521,33 kr.

Det siger vores medlemmer

God og hurtig service

Ringede for noget tid siden ind med et spørgsmål omkring min lønsikring. Fik hurtig hjælp og svar på mine spørgsmål :)
Monica Dohrn, Viborg

Tilfreds med medlemskab

Har været meget tilfreds med mit medlemskab af Lederne. De er seriøse og har kompetente rådgivere, når man har brug for dem.
Tim Andersen, Randers

Super service, hurtig svar, billigt!

Har haft brug for hjælp et par gange – har altid været kompetent og fået hurtigt svar. Kunne ikke drømme om at skifte!
Leonard Ernst, Sønderborg

Få svar på dine spørgsmål

Kan jeg blive medlem?

Du kan blive medlem af Lederne, hvis du er leder, eller betroet medarbejder. Det betyder, at du ikke behøver at have personaleansvar for at blive optaget, blot du har ansvar, kompetence eller dispositionsret, der forpligter virksomheden. Du kan blive medlem, hvis du er:

 • Leder/chef – med eller uden personaleansvar. F.eks. direktør, afdelingschef, it-chef, butikschef, økonomichef, projektleder.
 • Betroet medarbejder – ansat med særlig dispositionsret/ansvar. F.eks. projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.

Hvorfor vælge Lederne?

Betyder prisen noget for dig, skal du vælge Lederne, fordi vi er blandt Danmarks billigste fagorganisationer og a-kasser.
Du skal vælge os, fordi vi har fokus på dét, som betyder noget i din dagligdag, nemlig ledelse. Du får rådgivning, sparring og kurser/uddannelser – alt sammen med fokus på dig og din lederprofil og -karriere.

Kan jeg få juridisk bistand

Ja, vores erfarne juridiske specialister sidder altid klar med juridisk hjælp, rådgivning og bistand inden for 24 timer. Du kan f.eks. få vores juridiske hjælp, hvis du bliver fyret eller får tilbudt en ny kontrakt – og vil have overblik over dine rettigheder.

Hvordan kan I udvikle min karriere?

Vores professionelle karriererådgivere kan sammen med dig kortlægge både dine kompetencer og udviklingsmuligheder. Du kan få råd og vejledning til, hvordan du styrker din profil – på vej mod dit drømmejob.

Kan I rådgive mig som leder?

​Ja, i dagligdagen står du ofte med en masse forskellige ledelsesmæssige udfordringer – vores rådgivere kan klæde dig bedre på til at tage svære og nogle gange hurtige beslutninger på den bedste måde. Det er gratis for medlemmer at benytte vores LederSparring®.

Hvordan styrker jeg mit netværk?

Som medlem af Lederne får du adgang til vores netværk af ledere i hele Danmark. Gennem vores LederNetværk får du mulighed for at styrke dit professionelle netværk.

Kan jeg få mere viden om ledelse?

Ja, vores opgave er at styrke dig som leder, og vi stiller på mange måder viden til rådighed for dig. På vores hjemmeside, via nyhedsbreve, kurser, konferencer og uddannelser giver vi dig, et bredt udvalg af tilbud om ny viden inden for ledelse.